in

Jak to bylo s Muradovem? Sabina se vyjádřila!

instagram.com
Reklama

Stříbrný pár, reality show Love Island, Sabina a Zbyněk se po měsíci v realitě, kdy spolu bydleli, rozešli. Již dříve jsme psali o vyjádření Zbyňka, jak celá situace proběhla. Článek si můžete přečíst zde. Nyní se k celé situaci a k jejich vztahu i rozchodu vyjádřila i Sabina. Jak to tedy bylo s dopisováním se zápasníkem Muradovem?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zbyněk Vlček (@zbynekvlcek)

Vztah Sabiny a Zbyňka po návratu z Love Islandu vypadal přímo ideálně. Po třech dnech, které strávili každý se svými rodinami se Zbyněk k Sabině ihned nastěhoval. Dle slov Sabiny pro Voyo, se spolu snažili nějak sžít, a ne vždy to bylo ideální. Přes den cvičili, poté měli focení nebo tancování, společné obědy a mnoho společného času.

Dle Sabiny je Zbyněk spíš takový kluk, o kterého se musela starat a většina věcí byla na ní. Rozchod ale neplánovala a dle svých slov ani nečekala. Hlavním důvodem prý byla konverzace s Makhmudem Muradovem. Zbyněk se prý se Sabinou rozešel ještě v den Oktagonu, kdy si přečetl tuto konverzaci a nic si nenechal vysvětlit.

Nejdřív si Sabina myslela, že si Zbyněk dělá srandu, ale prý ani nechtěl, aby mu něco vysvětlovala. Na natáčení Vánočního speciálu, o kterém si můžete přečíst zde to bylo pro Sabinu velmi nepříjemné. I když se snažili promluvit si, stejně se k sobě nevrátili. I tak Sabina ničeho nelituje a není si vědoma toho, že by udělala nějakou chybu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zbyněk Vlček (@zbynekvlcek)

 

S Makhmudem Muradovem je Sabina stále v kontaktu. Románek na chvíli prý nechce, ale uvidí se, zda se mezi nimi něco vyvine. Některé negativní komentáře ji zabolely i mrzely, jiným nevěnovala pozornost. Překvapilo jí, že někteří ostrované jejich rozchod hodnotili.

Inspirovali jsme se na nova.cz

Reklama