in

Top 10 Nejlepších seriálů na Netflixu za rok 2022!

Wednesday, 1899
<a href=https://www.instagram.com/p/CleNRukPyyk/ <a href=https://www.instagram.com/p/Cj40XkLgn_b/
Reklama

Netflix si v dnešní době předplácí téměř každá rodina v České republice. Na Netflixu totiž můžeme najít spoustu kvalitních a zajímavých filmů a seriálů. V dnešním článku se podíváme na 10 nejoblíbenějších seriálů na Netflixu.

1. Manifest

Letadlo s cestujícími beze stopy záhadně zmizí. Po pěti letech toto letadlo v pořádku dorazí do cílové destinace, pasažéři však nezestárli ani o den…

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Manifest (@manifestonnetflix)

2. Elita

Las Encinas je nejexkluzivnější škola v zemi. Chodí sem jen ti nejbohatší děti. Stipendium na tuto školu získají i tři teenageři ze střední třídy. Střet mezi Elitou a střední třídou vyvolá nepokoje, které dokonce skončí vraždou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Élite (@elitenetflix)

3. Wednesday

Rodina Addamsova pošle svou problematickou dceru Wednesday na Akademii Nevermore. Wednesday zde začne odhalovat skrytá tajemství, sérii vražd a děsivou historii městečka poblíž školy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Wednesday Netflix (@wednesdaynetflix)

4. Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera

Seriál natočený podle skutečné události ukazuje život Jeffreyho Dahmera, masového vraha, kanibala a psychopata. Seriál zachycuje dětství a mládí Dahmera a jeho následné vraždění.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Netflix US (@netflix)

5. Jeden z nás lže

Pět středoškoláků zůstává za trest po škole. Nemají nic společného, ale spojí je vražda, která je donutí táhnout za jeden provaz a spolupracovat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený One of Us Is Lying (@oneofusislyingpeacock)

Reklama

6. 1899

Kapitán lodi se rozhodne navzdory příkazům zachránit sesterskou loď, jenže na palubě této lodi je čeká děsivá hádanka, kterou je nutné vyřešit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 1899 (@netflix1899)

7. Koruna

Tento historický seriál mapuje život královny Alžběty II. od její korunovace v roce 1952 po současnost. Jedná se zatím o nejlépe a nejdetailněji zpracovaný seriál.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Netflix US (@netflix)

8. Alice in Borderland

Tři mladí kluci se dostanou do odlišné reality, kde musí čelit nástrahám v době her na život a na smrt. Snaží se přijít na to, jak se z tohoto světa vymanit, díky čemuž se dostanou do utajené společnosti…

9. All of us are dead

Jedná se o jihokorejský apokalyptický seriál. Vypukne zombie apokalypsa a seriál se zaměřuje zejména na skupinku středoškoláků, kteří se snaží zachránit si život.

10. You

Seriál inspirovaný stejnojmennou knihou zachycuje stalkera a psychopata Joea Goldberga, který má potřebu udělat opravdu cokoliv, aby získal dívku, kterou si vyhlédl, dokázal by kvůli tomu i vraždit…

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený YOU (@younetflix)

Doufáme, že z těchto tipů nejoblíbenějších seriálů na Netflixu načerpáte inspiraci. Netflix seriály mají úžasné zpracování děje, který vás okamžitě vtáhne a vy se nedokážete pustit.

Čerpali jsme z AVmania.zive.cz

Reklama