in

Příběh Lukáše (27): na akcích se přítelkyně věnuje více jiným mužům. Tvrdí, že si vymýšlím.

pixabay.com
Reklama

Lukáš se nachází v zapeklité situaci. Má krásnou vnadnou přítelkyni, se kterou ve všech ohledech vychází a nedokáže si představit, že by se měli rozejít. V poslední době se ale raději vyhýbá jakýchkoli akcí s jeho kamarády. Má pocit, že jeho přítelkyně věnuje daleko více pozornosti právě jeho kamarádům, než jemu.

Pravidelné sešlosti.

I když se svými přáteli žijeme poměrně daleko od sebe, vždy se jednou za čas domluvíme a sejdeme se. Vlastně jsme z toho udělali takovou menší tradici. Co dva měsíce se sjedeme u někoho na bytě, dovezeme něco na zub, nějaký alkohol a do ranních hodin si povídáme, popíjíme a užíváme si.

Ještě do nedávna to byla čistě jen chlapská záležitost. Postupem času si ale každý z nás našel nějakou tu přítelkyni a tak jsme se rozhodli, že je začneme brát na akce s sebou. Však proč by se holky nemohly taky seznámit a pobavit se s námi. To jsem ale ještě nevěděl, že toho začnu litovat.

Vzali jsme je sebou.

Na další akci tak každý z nás přivezl svoji přítelkyni. Všichni jsme se navzájem seznámili a vypadalo to, že nikdo nebude mít s nikým žádný problém. Zábava se rozjela a alkohol tekl proudem. Seděli jsme až do ranních hodin, a i když se všechno zdálo být v pořádku, začalo mi připadat, jako by se moje přítelkyně více bavila s mými kamarády, než se mnou.

První jsme si myslel, že se mi to jen zdá a tak jsem dostal nápad. Zkusil jsem si sednou velmi blízko k ní a dal jí ruku kolem ramen. Místo toho, aby se přitulila, jako to udělaly ostatní přítelkyně kamarádů, naklonila se dopředu a opřela se raději o stůl, než aby se opírala o mě. Jako by jí byla moje přítomnost na obtíž.

pixabay.com

Jediná žena.

Někteří kluci už začali být unavení a tak šli automaticky spolu se svými přítelkyněmi spát. Jelikož jsem i já na sobě začal cítit únavu, řekl jsem Janě, že bychom mohli jít už i my a pohladil jsem ji po tváři. Její reakce mě však velmi překvapila. Nejen, že před mým pohlazením lehce ucukla, ale ještě k tomu mě poslala spát samotného, že ona se chce ještě bavit. U stolu přitom zůstali už jen kluci.

Konverzace se začala stáčet kolem velmi osobních až erotických otázek, na které Jana nejen velmi ráda otevřeně odpovídala, a dokonce se na ně mých kamarádů s očekáváním ptala. Chvílemi to až vypadalo, jako by se všemi flirtovala přímo před mýma očima. Dokonce si i sundala mikinu a seděla tam jen v lehkém krajkovém nátělníku.

Příště už ne.

Kolem 4 ráno jsme si šli lehnout. Díky alkoholu jsem téměř okamžitě usnul, ale rozhodně jsem na nic z večerních událostí nezapomněl. Ráno jsem se kvůli přátelům snažil dělat, že se nic nestalo, ale cestou domů v autě jsem se neudržel.

Řekl jsem jí úplně všechno, co mě toho večera štvalo. Jak jsem si všimnul, že jí moje přítomnost obtěžuje a i to, jak přede mnou flirtovala s mými kamarády. Najednou jsem ji vůbec nepoznával. Začala se chovat až moc přítulně a mile. Dávala mi ruku do klína a nevinně mi začala tvrdit, že se mi to jen zdálo, že si vymýšlím, že jsem jen přehnaně žárlivý a že se nemám rozhodně čeho bát.

Ať už se toho večera stalo cokoli, vím že si velmi dobře rozmyslím, zda znovu vezmu přítelkyni někam s sebou. Navíc si vůbec nejsem jistý, jestli jí mohu věřit. Nejhorší však na tom všem je, že se všichni moji kamarádi již těší, až ji zase příště přivezu.

Reklama