in

České influencerky jako hvězdy nového filmu? Do kin přijde už v květnu!

Film Cool Girl
instagram.com
Reklama

Již v květnu se můžeme těšit na film plný influencerů, který přijde do kin. Hlavní roli bude mít například Anička Šulcová nebo Dominique Alagia. Film bude mít navíc 3 alternativní konce, čímž chce režisér zajistit větší sledovanost.

YouTubeři se čím dál tím častěji pouští také na jiné platformy. Někteří zkouší filmy pro dospělé, někteří zase filmy, které je mohou více zviditelnit i na českých televizích, aby se o nich častěji mluvilo. Již v květnu vtrhne do kin film, který je plný českých influencerů a influencerek spolu se známými hereckými hvězdami. Bude mít název Cool Girl a zahraje si v něm například také Anička Šulcová.

Film bude ukazovat život tří mladých dívek – Klavíristky Anet (Kristal Shine), Atletky Marty (Dominique Alagia) a Tanečnice Týny (Anna Šulc). Dále se film bude zaměřovat na jejich účinkování v talentové soutěži. Cílovou skupinou bude zřejmě spíše dětské publikum, konkrétně fanouškovská základna účinkujících influencerů a influencerek. Lze tak usuzovat z reakcí na internetu, protože dospělé publikum označuje tento film za lacinost a bizár.

Film bude mít však jednu velmi zajímavou vlastnost. Tou vlastností jsou tří rozdílné konce. Znamená to, že pokaždé, co na film do kina přijdete, tak můžete očekávat jiný konec. V rozdílných koncích prý soutěž vyhraje pokaždé jiná z hlavních postav. Režisér se diváky snaží nalákat také na romantické scény mezi již zmíněnou Šulcovou a Dominique Aligií, které se v ukázkové scéně líbali.

Inspirovali jsme se z: lajk.iprima.cz

Reklama