in

Zoo a čas dobrých skutků?

instagram.com
Reklama

Viky má stále problém s hlídáním malého a přichází o klienty. Charita pro dětský domov se koná i v zoo. Zapojí se všichni. Albert se konečně pomstí starostovi a starosta nemůže couvnout. Adam a Anička řeší bytovou situaci s dědou. Jak se jim nakonec podaří dědovo bydlení a péči vyřešit?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ZOO (@prima_zoo)

Viky stále bojuje s životem samoživitelky. Skloubit starost o miminko a práci není jednoduché a Viky to zatím úplně nejde. Oficiální schůzky s brečícím miminem jsou nevhodné a tak přijde o dalšího důležitého klienta. Toho ji opět přebere Kamil a i přesto, že jeho práce nebyla dobrá, zachrání to jeho otec a klienta získá. Navíc Viky začíná cítit, že ji už Marek není oddaný, protože miluje Tess. Je vidět, že Viky se to úplně nelíbí.

Tess a Izzy pokračují v pomoci dětskému domovu a rozhodly se uspořádat sbírku v zoo. Tento nápad se nelíbí Sylvě, která je na své děti sama a se sbírkou na děti v domově nesouhlasí. Návštěvníci mohou buďto splnit konkrétnímu dítěti přání a nebo přispět do kasičky. Nepříjemnou situaci vyvolá zmizení kasičky. Vstřícní zaměstnanci ale rychle vymyslí náhradní plán jak vybrat další peníze pro děti a zapojí se všichni. Zloděj se nakonec díky Břéťovi přizná a ukradené peníze vrátí a dokonce znásobí. Kdo ukradl kasičku s penězi? A kolik peněz se pro dětský domov nakonec podaří vybrat?

Kristýna se stále snaží dokázat, že Albert je dobrý člověk. Ten jí to ale nehodlá ulehčit a při každé možné příležitosti ji shodí. Když mu Kristýna překazí večeři s novým objevem, oznámí mu, že mu chce zachránit karmu. I když nerad, zachrání Albert Kristýnu při akci pro charitu v zoo. Naverbuje starostu do dortové výzvy a vzhledem k přítomnosti novinářky starosta již nemůže odmítnout. Albertova pomsta starostovi se podaří a díky tomu se vybere další pěkná částka pro dětský domov. Ustojí starosta ponižující úkon?

Adam a Anička se snaží najít pro dědu nové sanatorium, aby se o dědu měl kdo postarat. Ten ale bohužel nechce o sanatoriu ani slyšet. Nakonec Adamovi dojde, že by děda rád trávil čas na chatě a v přírodě. Bohužel žádná vhodná ke koupi zrovna v okolí není, ale celou situaci zachrání strejda Raul. Nabídne dědovi chatu ve svém areálu a dokonce pomůže i se starostmi o dědu. Dědovi se u Raula moc líbí. Raul nakonec sežene na občasné starání i další zdravotní sestřičku. Jak se děda s Raulem spřátelí?

Inspirovali jsme se na prima plus

Reklama