in

Zoo! Ve čtvrtek 30.3. budou problémy se spaním.

instagram.com
Reklama

 

Břéťa se stále snaží o Elišku a díky jeho odznaku půjdou na další společnou večeři. Albert se chce zbavit Kristýny jakýmkoliv způsobem. Viky se snaží zvládnout život samoživitelky a Kamil jí přebírá klienty. Adam se stále stará o dědu a Anička se přesune na přespání zpět do bytu Viky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ZOO (@prima_zoo)

Adam se stále stará o dědu ve svém bytě a Anička se snaží dát jim prostor a soukromí. Jde tedy přespat do bytu k Viky a Filipovi. Přítomnost Filipa sice Adamovi nevadí, ale ostatní si neodpustí  poznámky. Filip má ale novou přítelkyni, čemuž Anička nevěří. Když je pak společně potká, není to pro ní příjemný pohled. Večer má být další chůvou Viky, ale nezvládne malého uklidnit. Kdo jiný by jí měl pomoci, než samozřejmě Filip. Kde nakonec Anička bude spát? A kdo je Filipova tajná přítelkyně?

Viky musí čelit situaci matky samoživitelky. Musí pracovat, zároveň ale shánět hlídání pro malého a velmi brzy zjistí, že to není úplně jednoduché. Navíc má malý horečku a v noci velmi špatně spí. Díky tomu přijde o klienta, kterého ji přebere Kamil. Také se rozhodne pomoci dětskému domovu umístěním kasičky v baru. S výdělkem pro dětský domov pomohou i Tess a Izzy a nakonec se jejich nápady ujmou a pomůžou vybrat dětem dost peněz. Kdo zaplatil nejvíc peněz za songy od Lady X?

Albert se stále vozí po Kristýně, ale nedaří se mu najít dostatečný důvod k jejímu vyhození. Nicméně mu Kristýna opravdu vadí a tak se rozhodne ukradnout a schovat jí letáky, které nechala v infocentru. Letáky byly velmi nákladné a pokud je Kristýna nenajde, vedení jí je dá k úhradě. Nečekaně ji ale zachrání Franta. Kristýna to ale s Albertem dále nevzdává a stojí si za tím, že je dobrý člověk.

Břéťa přijde o svůj policejní odznak během návštěvy zoo s kluky. Když nahlašuje neznámého vandala, který sprejoval na lavičku, potká se společně s nimi s jejich biologickým otcem. Ten je zachycen na kamerách, jak mu odznak bere. Všechno odhalí Eliška a donutí bývalého aby odznak vrátil. Nakonec se Břéťa s Eliškou dohodnou na společné večeři. Jak se bude dále vyvíjet jejich vztah?

Inspirovali jsme se na prima plus

Reklama