in

Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka: perlí znalostmi o druhé světové válce. Neví o ní skoro vůbec nic!

Tadeáš Kuběnka a Sugar Denny
youtube.com
Reklama

Sugar Denny má občas společně s Tadeášem Kuběnkou potřebu vyjádřit českému internetu svoje názory. Ačkoliv jsou většinu času upřímní a vyjadřují opravdu všechno tak, jak to cítí, momentálně to bylo trochu přes čáru. Prý nechápe, proč se druhé světové válce říká světová, když údajně byla jen v Evropě.

Denisa Kouřilková, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Sugar Denny má společně s Tadeášem Kuběnkou svůj vlastní podcast s názvem Kontroverzní. Jelikož očividně nemají předem připravený scénář, občas od nich slyšíme naprosté blbosti. Právě od Sugar Denny jsme již hodně krát mohli slyšet, že její obecné znalosti nejsou zrovna nejlepší. Denisa navíc na svém kanále točí samostatná videa o jejich názorech.

Nejen že si myslí, že se internet vynalezl před sto lety, momentálně v přiloženém videu výše, kde vyjadřují oba dva své názory zmínila, že druhá světová válka se odehrála pouze v Evropě a že nechápe název “Světová”. Je velice pravděpodobné, že tohle je jedno z videí, kterých budou litovat ještě dlouho.

“Celý svět ne. To mi přijde vtipné, jak se tomu říká světová válka, protože víš co, to bylo přece jen v Evropě,” zmínila ve videu Sugar Denny jako jeden z jejích názorů. Tadeáš na druhou stranu ani neví, kdy druhá světová válka začala a jak dlouho trvala. Kvůli těmto “názorům” má z této dvojice srandu celý internet.

“Tak to je přehlídka nevzdělanosti, celý segment s druhou světovou válkou jsem se třískal smíchy,” píše jeden ze sledujících. “Vždy jsem se snažil zastávat mentálně slabších, ale tohle nedávám,” doplňuje pod videem další. Je tedy zřejmé, že oba dva by si měli toto základní učivo ze základní školy doplnit, jelikož mají (jakožto influenceři) obrovský vliv na své publikum a tyto falešné zprávy by je mohli ovlivnit.

Tématem jsme se inspirovali z antiyoutuber.cz

Reklama