in

Video: Pravda o Shopaholicadel? Vyjádření Davida, které mnohé vysvětluje!

tiktok.com tiktok.com
Reklama

Dámy a pánové, jak všichni zajisté víte, ta dokonalá láska mezi Shopaholicadel a jejím Davidem po snad už 3 žádostech o ruku z nenadání nakonec skončila. Dokonce to ani netrvalo tak dlouho a obě dvě strany na sebe začali kydat špínu… a nebo že by to byla pravda? 

Nyní již bývalý přítel Shopaholicadel nás nenechal dlouho čekat. Vydal svoji verzi celého jejich příběhu, který byl přesně takový, jaký jsme si všichni mysleli – manipulativní. Navíc nám přináší i odpovědi na různá tajemství. Však si to poslechněte sami:

@emmilly85 #fyp #shopaholicadel ♬ původní zvuk – Miluše Ladičová

“Áďa nebyla tak hodná, jak se zdá,” začíná David svoji verzi příběhu, ve které líčí přetvářku Adély, která na něj rozhodně nebyla tak hodná a ani jej tolik nemilovala, jak všude prezentuje. Řeč přišla i na zvířata. “Já jsem byl pod tlakem a musel jsem s tím souhlasit, co se řekne, ale králík byl vypuštěn do přírody v zimě a morče byla v chladu v novém bytě, ve kterém mě Adéle nechtěla pustit ke kotlu, abych jej zapnul.”

Dále nás však uklidňuje, že nyní se cítí daleko lépe a je klidnější, což se předtím říci nedalo, protože byl na něj vyvíjen velký stres a tlak. Potýkal se dokonce i s depresemi. “Nyní vím, že si mohu vyřídit práci v klidu a vím, že mi to nebude nikdo řídit,.. řídila mi totiž i to, co budu dělat,” svěřil se, protože sám do práce chodit chtěl.

“Adélo, zamysli se nad sebou, než další člověk zase bude týranej a děkuji za zničenej život…” zní Davidův jasný vzkaz pro Adélu, který si celý můžete poslechnout zde:

@v.dre3m0 je volny finally… #shopaholicadel #davca #foryou #fyp #cz #protebe ♬ original sound – elca

Je samozřejmě teď těžké rozhodnout se, které ze stran by chtěl člověk věřit. David totiž může říkat pravdu, ale taky tu je stále možnost vidiny svezení se na vlně pozornosti, která jej nyní pár dní rozhodně čeká.

Jaký na jejich rozchod máte názor vy? Která ze stran je podle vás více v právu? A komu spíše věříte?

Reklama