in

Příběh Erika (30): Kamarád mi nabídl neobvyklé řešení mé samoty!

pixabay.com
Reklama

Erik měl odjakživa problémy s navazováním vztahů. Jeho samota ho v poslední době hodně tíží. Jeho kamarád Karel (32 let) se mu dlouho snažil pomoci, nakonec ale oba došli k názoru, že to nikam nevede. Nakonec Karel přišel s kontroverzním nápadem, který Erikovi od té doby vrtá hlavou.

Přesto, že je mi už 30 let, nikdy jsem neměl přítelkyni. Mám dobrou práci, skvělou partu, žena mi ale v životě chybí. Zatímco na střední škole všichni začínali randit, já hrál většinou počítačové hry, moc se o sebe nestaral a lidem jsem se vyhýbal. Měl jsem partu kamarádů, s kterými jsme pařili od rána do večera a byl jsem tak spokojený.

Osamělý vlk

Po střední škole jsem ale začal být osamělý. Rychle jsem zjistil, že jako závislák bez žádných jiných koníčků si nikoho nenajdu a tak jsem na sobě začal pracovat. I když jsem byl po pár letech se sebou spokojený, v lásce se mi pořád nedařilo. Můj nejlepší kamarád Karel mi pomohl domluvit několik schůzek, žádné z děvčat se mi ale už neozvalo. Taky jsem si založil seznamovací aplikace, ani tam jsem ale neměl štěstí.

Snažil jsem se nepropadat panice, ale letos jsem oslavil třicáté narozeniny a samota na mě opravdu dopadá. Karel i ostatní přátelé se mě snaží podpořit, abych to nevzdával, ale já už jsem z toho hledání vyčerpaný. Když jsme byli posledně s Karlem v hospodě a já zase naříkal nad svojí situací, Karel toho tentokrát moc nenamluvil a jen mě vyslechl. Nakonec řekl, že by pro mě možná měl řešení. Co přišlo potom, bych nikdy nečekal!

pixabay.com

Přítel za všechny peníze

Karel se mi svěřil, že on a jeho manželka mají otevřený vztah a často navštěvují také swingers party. Užívá si, když může svojí ženu sdílet s ostatními a ona zase jeho. Prý se spolu bavili o mojí situaci a ona se mu přiznala, že jí přijdu velmi atraktivní, a kdyby mu to nevadilo, ráda by se mnou navázala sexuální vztah. Nějakou dobu nad tím přemýšlel, ale uvědomil si, že by s tím opravdu problém neměl, a tak ho zajímá – co já na to?

Kdybych řekl, že mi spadla brada, tak by to bylo málo. Překvapením a možná taky trochu množstvím piva, jsem se skácel ze židle celý. Co jsem na to tak mohl odpovědět? Karlova žena je nádherná. Nikdy bych nevěřil, že by o mě měla zájem. Je to navíc opravdu skvělá ženská, takže vím, že by jí nevadilo, že jsem ještě panic. Jak bych mohl říct ne? Na druhou stranu je to ale manželka mého kamaráda. Co když to naše přátelství změní navždy?

Karel mi řekl, že mám času na rozmyšlení kolik chci a pokud budu mít jakékoliv otázky, ať se nebojím napsat komukoliv z nich. Od té doby jsem si s jeho ženou několikrát psal, dokonce jsme trochu flirtovali, ale nevím, jestli se odvážím na další krok. Taková příležitost už se mi možná nikdy nenaskytne. Taky by to ale mohl být pěkný trapas a mohl bych přijít o dva lidi, které mám moc rád. Nepřestávám přemýšlet nad tím, co dál.

Reklama