in

Love Island after! Život Sáry a Sabi.

instagram.com
Reklama

Milovníci našich srdíček si jistě rádi přečtou o dalším průběhu životů účastníků reality show Love Island. V dalších dílech se TV Nova zaměřila na Sári a Sabi. Do vily Sára nastoupila se svojí sestrou, dvojčetem Sabi. Sára ani Sabi si ve vile bohužel lásku nenašly.

Setkání sester zpět v České republice bylo dost dojemné. Rodinná večeře jistě obě dívky potěšila. Rodiče jsou s vystupováním dívek v reality show spokojeni. Dívky dostaly za úkol uvařit rodičům nejoblíbenější jídlo. Rozhodly se uvařit hovězí steak. Mezi tím na ně rodiče prozradili pár informací z rodinného soukromí. Sára je je spíš takový čertík a Sabi naopak citlivější a zároveň rozumnější. Nicméně jako sestry mají velmi silný vztah a drží při sobě, což jsme mohli vidět i ve vile.

Společně s dalšími přáteli zavzpomínali na dění ve vile. Sára i Sabi studují na vysoké škole Ambis. Samozřejmě jako v každém díle nesmí chybět sportovní část a zde se můžeme pokochat jak dívky hrají tenis. Následně rodina předvedla krasojízdu, která je v jejich rodině tradicí. Jako hosté přišli Ráďa a také Vilda, kterého můžeme znát z loňského ročníku Love Island.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo official (@voyo.sk)

Společně strávený čas zakončila čtveřice již tradičně výrobou na vánoční setkání srdíček.  Vyzkoušeli si nejen předení a mletí mouky, ale také škubání kachny či draní peří. Nakonec nadraným peřím naplnili péřová srdíčka. Budou Sári s Radkem prohlubovat svůj vztah někam dál? V dalším díle se můžeme těšit na příběh jednoho z nejvíce řešených párů Natálii a Davida.

inspirovali jsme se na voyo.cz

Reklama