in

K O N T R O V E R Z N Í ? To opravdu je! Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka mají svůj podcast.

youtube.com
Reklama

Pokud se aktivně pohybujete na YouTube nebo sociální síti Instagram, tak věříme, že jste už někdy slyšeli jména jako Sugar Denny nebo Tadeáš Kuběnka. Kromě toho, že jsou oba dva přátelé a kontroverzní “Queens” české internetové scény, tak mají nově společnou další věc. Zasedli spolu k jednomu stolu a rozjeli vlastní podcast!

Denisu Kouřílkovou alias Sugar Denny určitě všichni znáte. Jedná se o mladou influencerku a youtuberku, jejíž hlavní kontent se točí okolo módních haulů, pikantních storytimes, cestovatelských vlogů a šíření myšlenky body positivity. Navíc se rozhodně nebojí na plnou pusu otevřeně říct, co si myslí a jaké jsou její názory, díky čemuž si nejen vysloužila spoustu hejtů, ale i nálepku “kontroverzní”.

O Tadeášovi Kuběnkovi jsme na našem webu již pár zmínek měli. Proslavil se hlavně díky vítězství v reality show Like House 2, kde rozhodně věděl, jak lidi zaujmout. Tento mladý vizážista se do povědomí lidí dostal sice hlavně kvůli svému velmi extravagantnímu stylu, avšak poté velice překvapil svým neotřelým smyslem pro humor a velkou upřímností, která je pro showbyznys vážně netradiční. A tak si i on vysloužil nálepku “kontroverzní”.

A co asi může vzniknout, když se spojí dvě “kontroverzní ikony”? Jedině K O N T R O V E R Z N Í podcast! Prozatím vyšly 3 díly. Úplně první úvodní část vyšla v neděli 2.10. a má necelých 29 minut. Tento čas se zdá mnohým lidem na podcast jako velmi krátká doba, ale jak jsme z následujících pokračování pochopili, tak tuto stopáž nemají v plánu přesahovat.

Nejlepší podcast na československém internetu, jak by Denny s Tadeášem řekli, je zaměřen na vztahy, jejich osobní populární i nepopulární názory, zkušenosti, kauzy a otázky, které jim mohou jejich fanoušci přes Instagram a kanál herohero.com posílat. Jelikož jsou však venku jen 3 epizody, tak prozatím nevíme, jaká další témata nás čekají.

Jisté však je, že vám nebudeme podrobně prozrazovat, co v konkrétních dílech najdete a pokud jste zvědaví, tak se rozhodně běžte sami podívat. Reakce lidí v komentářích jsou velmi rozporuplné. Proto vás nechceme nijak ovlivňovat a poslechněte si K O N T R O V E R Z N Í podcast sami.

Inspirovali jsme se na lajk.iprima.cz a YouTube.com

Reklama