in

Disney překvapuje! Má vílu Kmotřičku v mužském provedení.

tiktok.com
Reklama

Ať už je vám 5 nebo 25 let, do světa fantazie nás vždy zavedly a zavedou hlavně pohádky od Disneyho. Dobrodružství, nevídané osudy, šťastný konec a krásné princezny, díky jejíž etnické rozmanitosti se v nich může najít opravdu každý. Avšak co takové opačné pohlaví? 

Jak všichni víme, Disneyho předností vždy byla neskutečná rozmanitost, aby se v pohádkách či jeho postavách mohl najít opravdu každý. Koneckonců, kde jinde by to bylo možné, než ve světě pohádek. Díky tomu tu tak máme již zmiňované multietnické princezna a nebo vílu Kmotřičku v mužském provedení!

Dámy a pánové, čtete správně. Tiktokem se nedávno začalo šířit video, které bezesporu překvapilo nemalé množství lidí. Jedná se totiž o záznam, na kterém můžeme vidět v kalifornském zábavním parku mužskou vílu Kmotřičku. Zde se můžete podívat sami:

@kourtnifaber A dream is a wish your heart makes, when you’re fast asleep 👑 ✨ #disneyland #bibbidibobbidiboutique #corememory ♬ original sound – Kourtni

První mužská víla Kmotřička se jmenuje Nick a jeho hlavním úkolem v kalifornském parku je přivítat malé princezny v butiku Bibbidi Bobbidi, kde jim pomůže vybrat dokonalé šaty, make-up, účes, doplňky nebo dokonce i barvu nehtů.

Disneyho inkluzivita očividně nezná mezí. Kombinace vílích šatů spolu s knírkem se opravdu jen tak nevidí, ale jak je vidno, Disney sklízí za toto gesto hlavně samou chválu a úspěch. Video totiž získalo za krátkou dobu již 1,1 milionů zhlédnutí.

A co si myslíte o tomto případu vy? 

Tématem jsme se inspirovali na brightside.me 

Reklama