in

To je snad vtip? Shopaholicadel bude mít vlastní seriál!

instagram.com
Reklama

Dámy a pánové, pokud jste si mysleli, že nás naše milá kontroverzní Shopaholicadel nemá čím překvapit, tak jsme se všichni šeredně mýlili! Protože jak již název tohoto článku prozrazuje, Adéla se rozhodla pro svůj vlastní seriál!

7. května přidala Shopaholicadel na svůj Instagram velmi zajímavý příspěvek, jehož popisek zarazil nejednoho sledujícího: “@buzerantky_v_akci nový seriál na YouTube kanále, bude to pecka, nějak hereckou karieru začít musím, MÁ POSTAVA BUDE VIOLETTA PRÁVNÍ PROKURÁTORKA, A HONZA BUDE MÍT ROLI MŮJ PŘÍTEL LEon, SLEDUJTE NÁS NOVĚ I NA TITKOKU, DĚKUJI ZA TUTO PŘÍLEŽITOST DANIELI A PÉŤO..”

Zdali se bude ve finále jednat jen o vtípek nebo skutečnost, se dozvíme na 100% zřejmě až postupem času, až se na YouTube objeví první díl. I když prozatím nevíme, o čem seriál “Buz*rantky v akci” bude, rozhodně již samotný název nezní nijak slušně. Navíc ani první promo obrázek celkovému dojmu projektu nijak nepřidává.

Jak se již Adéla zmínila, zahraje si roli Violetty, právní prokurátorky, která je ve vztahu s Leonem. A toho si samozřejmě nezahraje nikdo jiný, než Adélin současný partner Jan Kulas. Další role zatím nejsou známy. Co se však obsazení týče, bude se jednat o jakousi směs málo známých tiktokerů, kteří chtějí prorazit a kamarádů Adély.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Buzerantky V Akci (@buzerantky_v_akci)

Ať už tohle celé dopadne jakkoli, věříme že pokud tento projekt dotáhne Adéla spolu s ostatními do konce, bude to opět bizár roku, na kterém si smlsne nejeden reakční kanál. Pokud tedy i vy chcete být v obraze, můžete začít sledovat oficiální Instagramový účet seriálu @buzerantky_v_akci nebo přímo kanál na YouTube (s chybným názvem) Buzeranty v Akci.

A co říkáte na tento “seriálový nápad” vy? Myslíte si, že se jedná jen o předem promyšlený vtip, aby Adéla získala nějakou tu pozornost nebo to myslí opravdu vážně?

Tématem jsme se inspirovali na lajk.iprima.cz

Reklama