in

Když se zvětšení rtů nepovede? Tiktokerka si prošla noční můrou!

tiktok.com
Reklama

Mnoho malých lidí touží po naprosté dokonalosti. Luxusní domy, drahá auta, bezchybný zářivě bílý úsměv, husté vlasy, jemné opálení a postava jako z časopisu. Tohle všechno spolu s pořádnou kupou peněz samozřejmě. Ne vždy jsou však konkrétně ty tělesné aspekty od narození splněny a proto se často lidé uchylují k různým modifikací. Ty se však nemusí vždy tak úplně podařit…

Obzvláště dámy se v dnešní době uchylují k různým úpravám vzhledu. Umělé nehty, nalepovací řasy, příčesky, silikonová prsa, nové zuby? Stačí si jen vybrat. A co takové zvětšení rtů? Jak se můžete sami podívat, konkrétně to se jedné mladé tiktokerce pořádně vymstilo…

@jessicacaileyburko #fyp #cosmeticnightmares #DanceWithTurboTax #trending #cosmetics ♬ Oh No – Kreepa

Většinou se na sociálních sítích dámy chlubí svým dokonalým vzhledem, v případě Jessici to však bylo na okamžik trochu jinak. Ta se po zpackané výplni rtů rozhodla, že i tuto katastrofální zkušenost bude sdílet se svými sledujícími. A ti se doslova nestačili divit.

@jessicacaileyburko Smh 🤦🏻‍♀️ #fyp #trending #cosmeticnightmares ♬ Worsaaaaa – ✨Kae Da Don✨

“Včera jsem si šla udělat rty a stalo se něco špatného,” začala v jednom ze svých TikTok videí, které této nemilé situaci věnovala. Hned po nanesení znecitlivujícího krému a první injekci to celé začalo. Její rty neskutečně natekly, otok se zhoršoval a vypadala, jako by jí pobodaly včely.

Naštěstí jde i taková výplň rtů zvrátit, a tak si ji hned druhý den nechala u jiného lékaře rozpustit. Jak ale můžete vidět, i takovýto kosmetický zákrok není jen tak a měli byste si dávat pozor na to, u koho si to necháváte dělat a jak na to vše tělo zareaguje.

A co říkáte vy takovouto zkušenost?

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com 

Reklama