in

Ulice: sebepoškozování, prozrazení průšvihu, těhotenství a nevěra?

youtube.com
Reklama

Pokud jste pravidelným sledujícím našeho nekonečného seriálu Ulice, určitě Vám neunikly nejnovější díly. Pokud však koukáte pouze v televizi a ne na Voyo, mohly by vás zde čekat spoilery. Pomalu se v Ulici otevírá další velké téma. Po šikaně Šimona ve škole, která vyústila až ve zbraň, kterou vzal Hermanovi, přichází na scénu téma sebepoškozování. Další téma o kterém se zas až tak moc nemluví, ale leckde se sním bohužel potkáte. Ale čeká nás také odhalení pravdy o firmě EVIVA, na které konečně přijde Eva a mnoho dalších. Pojďme se na to podívat.

Duševní zdraví je v dnešní době hodně důležité. V Ulici teď sledujeme osud studentky Žofie, kterou psychický tlak rozvádějící se matky dožene až k sebepoškozování. Matka se s ní snaží trávit veškerý volný čas, ale tím Žofku jen víc dusí. Dokonce ji už doprovází i do školy. Zhruba před měsícem se poprvé pořezala na ruce. Zjistil to její kamarád Michal a ona mu slíbila, že to znova neudělá. Ale opak je pravdou. Tentokrát se ale pořeže na noze, aby to už nikdo neviděl. Kam až tohle může zajít?

Velká pozornost se v posledních týdnech soustředila také na firmu Vítka a Miloše, která se dostala do dluhů. Miloš to totiž za žádnou cenu nechtěl říct své ženě. Dokonce si vzal tajně půjčku, aby mohli odletět do Karibiku a Eva nic nezjistila. Ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu…samozřejmě to prasklo. Eva na to přišla sama a udělala svému muži peklo. Dokonce ho  vyhodila z bytu a on hledá, kde by mohl přespat. Jednu noc přespí u Klímových, ale řešení to není.

Terapie Karly a Kryštofa nedopadla dobře. Nebo jak trdí terapeut Karle, i to je na jednu stranu dobrý konec. Kryštof si uvědomil, že Karle nikdy nebude schopen nevěru odpustit a chce se rozvést. Řešení majetku je pro ně jednoduché. Karla bude mít byt a Kryštof auto. Ale když dojde na děti, Kryštof nechce slyšet nic jiného než střídavou péči. Dokonce navrhne, že by on bydlel s dětmi v bytě kde jsou teď a Karla by za nimi jezdila jen občas. Karlu rozveselí až Dominika. Nejen že je těhotná, ale budou mít také s Tonym svatbu.

Velice dlouho se nám už táhne podezření Venduly, že se jí Pavel zakoukal do Martiny. Je to však pravda. Vendula se snaží flirtovat se starostou Jirkou Hložánkem, což jí poradila Ája. Má se platonicky zakoukat také, aby tolik neřešila Pavla. Jenže jí to nejde a nakonec Jirkovi řekne pravdu. Ten jí slíbí, že s ní flirt aspoň sehraje, pokud chce. A Vendula je najednou uvolněná a jde jí to samo. Po kolaudaci bytu u Martiny se však provalí, že jí Pavel opravoval vypínač a to je pro Vendy poslední kapka. Udeří na Pavla, že ví, že se mu Martina líbí a že i ona se zakoukala. Pavel zuří. Chce vědět o koho jde.

Těšíme se na další pokračování Ulice. Je to sice nekonečný ale návykový seriál. A co na všechny aktuální zvraty říkáte vy?

Čerpali jsme z Voyo.cz

Reklama