in

Příběh Adriany (28): Vyspala jsem se se svým ex, i když jsem byla ve vztahu. Lituji, že jsem to neudělala dříve.

pixabay.com
Reklama

Adriana se rozešla se svým přítelem, protože měl každý z nich jiná očekávání od života. Zůstali však přáteli, občas spolu zašli na večeři nebo si napsali pár zpráv o tom, jak se zrovna mají. Postupem času si Adriana našla nového partnera a opět zažívala ty pocity, které ji v jejím bývalém vztahu chyběly…. bylo tam však jedno velké ale.

Nový začátek.

Asi půl roku po rozchodu s Radkem jsem si našla nového přítele Petra. Dával mi svoji veškerou pozornost, zahrnoval mě láskou a měla jsem od něj naprosto všechno, co jsem kdy od vztahu očekávala. Upřímně jsem mohla říci, že jej miluji a to již po pár týdnech vztahu. Jenže pak se objevilo to velké ale,…

Nemohla jsem si pomoci, ale čím dál tím častěji jsem musela myslet na svého bývalého. Jak se asi má, co dělá a myslí na mě stále? Udělali jsem dobře, že jsme se rozešli? Nebylo to ukvapené? Stále k němu něco cítím, ale co to přesně je? Rozhodla jsem se proto, že mu napíšu, jestli by se nechtěl sejít. Musela jsem získat odpovědi.

Tajné setkání.

Sešli jsme se u něj doma. Objednali jsme si jídlo, rozdělali víno a povídali si o životě. Atmosféra byla tak příjemná, že ani nevím jak a rozdělávali jsme třetí lahev… a já začala ztrácet zábrany. Radek mě vždy tělesně přitahoval a bylo vidět, že i on má co dělat, aby se na mě nevrhnul.

pixabay.com

Poposedla jsem si k němu blíž a on mi instinktivně položil ruku na stehno. Zahleděli jsme se do očí a začali se líbat. Pomalu a přesto tak vášnivě, jako nikdy předtím. Začal mě pomalu vysvlékat a já si uvědomovala, že něco takového bych dělat neměla. Miluji přece Petra a rozhodně nechci náš vztah nijak pokazit. Touha však byla silnější než já,..

Rozhodnutí.

Ráno jsme se vzbudili vedle sebe v ložnici a nazí. Chvíli mi trvalo, než jsme si uvědomila, co se stalo, ale po chvíli jsem si začala barvitě vzpomínat. Ano vyspali jsme se spolu, ale nebylo to ono. Žádná pravá láska, jakékoli city, spíše jen potřeba uspokojení.

V ten moment jsme si vzpomněla na Petra. I když to zní hrozně, opravdu jej miluji a díky této události ještě o to více. Uvědomila jsem si, že k bývalému partnerovi mě táhl jen zvyk a potřeba vědět, jestli jsme neudělali s rozchodem chybu a neměli se raději více snažit a pracovat na našem vztahu.

Nyní tak mohu s klidem v duši říci, že moje doposud uvnitř otevřená kapitola ohledně Radka se konečně může bez výčitek uzavřít. I když nejsem na nevěru nijak pyšná, vím že to bylo pro dobro našeho nového vztahu s Petrem a trochu i lituji, že k tomu nedošlo dříve. Ušetřila bych se toho dřívějšího neustálého rozhodování mezi dvěma muži.

Reklama