in

Onlyfans tvůrkyně vyhrály svůj první zápas v Clash Of The Stars!

Inked Dory a Karin Pedro
instagram.com
Reklama

Jeden z nejočekávanějších zápasů na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars má konečné své vítězky. Jsou jimi OnlyFans tvůrkyně Inked Dory a Karin Pedro. Celý zápas dominovaly, protivnice se však za svůj výkon stydět rozhodně nemusí.

Čtveřice žen, které se proti sobě utkala na čtvrtém galavečeru opravdu nezklamala! Denča a Kristal Shine proti dvojici influencerek z OnlyFans Inked Dory Karina Pedro předvedly neskutečný výkon. Inked a Karina navíc den před zápasem pro štěstí ukázaly svá prsa při vážení. Tento krok se jim zřejmě vyplatil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Jejich zápas se zcela jasně zapsal mezi ty nejlepší, které kdy pod organizací Clash of the Stars kdo měl. Trval celé tři kola a na body nakonec vyhrála dvojice influencer z OnlyFans. Diváci měli obrovskou podívanou a mohli vidět opravdu seriózní souboj.

Ačkoliv téměř celý zápas dominovala právě výherní dvojice, Denča a Kristal předvedly krásný výkon, za který se rozhodně nemusí stydět! OnlyFans tvůrkyně své přednosti dokázaly využít naplno a zřejmě jim jejich odhalení před zápasem a na tiskové konferenci přinesly štěstí.

Inspirovali jsme se z: lajk.iprima.cz

Reklama