in

Příběh Magdaleny (26): Naplno žiji jen o víkendech. Nový partner si totiž našel netradiční zábavu.

pixabay.com
Reklama

Jelikož nebyla Magdalena poslední roky ve vztahu šťastná, po 6 letech se rozhodla, že je čas na změnu. Svůj vztah tak ukončila, přestěhovala se do své rodné vesnice a myslela si, že bude trvat dlouho, než se jí povede někoho nového sbalit. Osud s ní ale měl úplně jiné plány. Poslal jí téměř okamžitě do cesty muže, který to s ní prostě uměl a to na takové úrovni, až si z toho vytvořil netradiční zábavu.

Opět nezkušená.

Jelikož za sebou nemám moc sexuálních partnerů a všechny mé dosavadní hrátky vždy probíhaly maximálně ve třech polohách, myslela jsem si, že je naprosto běžnou věcí, když je celý akt zakončen vyvrcholením muže a žena má v tomto prostě smůlu.

Vždy mi to bylo vysvětlováno tak, že partner nemůže za míru vzrušení, kterou díky partnerce má a tak jsem byla smířená s tím, že když to stihnu alespoň jednou za měsíc, mohu si blahopřát. Některé ženy přeci nezažijí orgasmus za celý svůj život ani jednou. Pak ale přišel on a najednou bylo všechno jinak.

Objevování.

Poznala jsem muže, díky kterému jsem i začal věřit těm romantickým komediím o lásce na první pohled. Bylo až neuvěřitelné, jak jsem byli do sebe zahledění, v kolika ohledech jsme si rozuměli a jak stejně jsme to celé cítili. Z pohledu intimnosti to ale bylo jiné a pro mě doposud zcela neznámé.

pixabay.com

I když jsme si do poslední chvíle myslela, že vím, co mohu od muže v posteli očekávat, v tomto případě jsem se neskutečně spletla. V životě jsem nic podobného nezažila a byla jsem vyvedena z tolika životních omylů, až se tomu musím zpětně usmívat. Navíc přišel na něco, co jsem ani sama nevěděla, že je možné.

Zábava začíná.

Byl pátek podvečer a já přijela k němu. Přivítal mě s otevřenou náručí. Ve vzduchu byl cítit stesk, touha a potřeba jeden po druhém. Začali jsme se líbat, mazlit, vysvlékat, až jsme jako blázniví puberťáci skočili hned do postele. První vrchol na sebe nenechal dlouho čekat a k mému překvapení krátce po něm další a po pár minutách další, další a další! Netušila jsem, že je něco takového vůbec možné.

Moc dobře věděl, co se mnou dělá. Já si to jen užívala a bylo vidět, že i on. Bavilo ho přivádět mě na hranu rozkoše a k mému překvapení to i počítal. Pro lepší přehlednost si na to dokonce i určil papír, na který si dělal čárky.

Ze začátku mi to připadalo vtipné a brala jsem to jako hru. Po sečtení výsledků po celém víkendu mi však spadla brada. Nejenom, že jsem tolik orgasmů neměla s bývalým přítelem ani za půlroku, ale ještě k tomu mi bylo jasné, že další víkendy dopadnou velice podobně.

Reklama