in

Ulice: Na co se můžete těšit 23. – 27.1.2023?

Reklama

Co nás čeká další týden oblíbeného seriálu ulice?

Ingrid a Lumír, se domluvili na tom, že se Ingrid od něj a Lexíka odstěhuje. Čeká je ale nelehký úkol. Musejí na nově vzniklou situaci Lexíka připravit a nějak rozumně mu ji vysvětlit. Jak to ale udělat, aniž by Lexikovi ublížili? Nakonec jim s tímto tématem pomůže právě Lexík a svou reakcí velmi překvapil především Ingrid. Dokonce ji i rozplakal. Jak nakonec situaci vyřeší a na čem se Ingrid s Lexikem domluví?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Frantovi se začíná bořit led pod nohama. Skyler mu dala jasné ultimátum a navíc ho čeká společná rodinná oslava, kam jeho i Báru pozvala Justine. Je jasné, že společné setkání Báry a Skyler nemůže dobře dopadnout. Jak se nakonec oslava vydaří a přizná Franta Báře jeho románek se Skyler?

Mezi Márou a Karlou stále panuje napětí. Mára se evidentně stále nesmířil s Karlinou nevěrou s Jakubem. Stále častěji dělá Karle žárlivé scény a na každém kroku by ji chtěl sledovat. Neustále Karlu podezřívá a jakmile se cokoliv stane mimo naplánovaný kalendář, vidí Mára rudě. Karla začíná být ze situace velmi nervózní a zjistí, že atmosféra doma začíná mít velký negativní vliv na obě děti. Jak se Karla rozhodne situaci s Márou řešit?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Vanda už konečně přesvědčila Luďka do zásnub. Nicméně stále se snaží situaci posunout dál a dál. Svatbu by chtěla co nejdříve, i když Luděk se na to netváří úplně nadšeně. Nicméně Vanda umí moc dobře manipulovat a tak se zatím Luděk nechává jen vést. Jak dopadne návštěva kasina? A co Vandě o hazardu řekly hvězdy?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Kateřinina dcera Martina zjistila nepříjemnou pravdu o svém příteli z Itálie. Během návštěvy u Kateřina zjistila, že její přítel je ženatý a dokonce vzal svoji ženu s dětmi na jejich místo do restaurace, kde Martina vaří. Martinu toto zjištění velmi zraní a dojde jí, že ji v Itálii nic nedrží. Chce se vrátit do České republiky a usadit se. To se ale nelíbí moc Kateřině, protože jí to přijde jako velký krok zpět. Jak se nakonec Martina rozhodne?

Inspirovali jsme se na voyo.cz

Reklama