in

Celebrity v Guinessově knize rekordů? Top 10 hvězd, které tam najdete!

twitter.com instagram.com
Reklama

Herci a hudebníci zpravidla spadají do Guinessovy knihy rekordů v důsledku náhodné shody okolností, které nemohou ovlivnit (obdržení nejvyššího honoráře, prodej největšího počtu alb atd.). Některé hvězdy se však stávají šampióny zcela nevídanými způsoby. Například dělají největší koktejl, pořizují selfie z nejdelší tyče nebo křičí nejhlasitěji. Tohle a ještě více se dnes dozvíte v našem článku. 

1. Dwayne Johnson

The Rock se dostal do knihy rekordů hned třikrát. Poprvé v roce 2007 za nejvyšší poplatek, jaký kdy byl zaplacen za hercovu první hlavní roli. Podruhé, kdy za 3 minuty pořídil 105 fotek s fanoušky a to snímky nebyly rozmazané. A potřetí, kdy připravil největší množství omáčky (téměř 245 kg). Poté byla darován neziskové organizaci z Los Angeles, která distribuuje jídlo bezdomovcům.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dwayne Johnson (@therock)

2. Ben Stiller

Herec pořídil fotografii pomocí nejdelší selfie tyče na světě. Její délka byla 8,56 m a byla vyrobena z tyče na mytí oken.

3. Pharrell Williams

Za nejdelší videoklip v historii hudby. Délka videa pro skladbu „Happy“ je 24 hodin. Během této doby se čtyřminutová stopa „Happy“ přehrána v kruhu 360krát.

4. Eminem

Eminem, se dostal do Guinessovy knihy rekordů v roce 2013 díky své písni „Rap God“. Stopa trvá 6 minut a během této doby rapper přečetl 1 560 slov. A v jedné části vyslovil Eminem za 15 sekund 97 slov.

5. Snoop Dogg

V roce 2018 připravil americký rapper Snoop Dogg největší koktejl na světě. Použil 315 litrů ginu, 156 litrů meruňkové brandy a téměř 106 litrů pomerančové šťávy. Nádoba s nápojem byla zdobena obří slámkou, růžovým deštníkem a melounem napíchnutým na meč.

Reklama

6. Justin Bieber

Tento zpěvák je v knize rekordů rovnou14krát! Dnes ale zmíníme jen ty nejzajímavější.

1) Nejoblíbenější skladba týdne na Spotify

2) Nejsledovanější kanál na YouTubeJustin

3) Největší počet disliků – 11 miliónů – u písničky „Baby“

7. Robert Downey Jr.

K 48. výročí herec poprvé navštívil Čínu. Tehdy “Iron Man” dostal pohlednici podepsanou 5 339 fanoušky, mimo jiné i čínskými hvězdami jako Huang Xiaoming a Wang Xuezi.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

8. Madonna

První rekord drží za to, že v muzikálu „Evita“ (1996) nosila celkem 85 různých outfitů a vytvořila tak rekord pro počet použitých kostýmů. Kromě oblečení se účes herečky změnil 42krát, 56krát – náušnice, 39krát – klobouky. Druhý rekord získala v roce 2014, kdy se na večírku objevilo 440 fanoušků zpěvačky oblečených jako Madonna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

9. Ozzy Osbourne

12. června 2010 v Kalifornii během baseballové hry britský rockový zpěvák Ozzy Osbourne vyzval fanoušky, aby zakřičeli slovo „křičet“ co nejhlasitěji a nejdéle. Fanoušci úspěšně vyhověl žádosti a stalo se to světovým rekordem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

10. Shakira

Slavná kolumbijská zpěvačka Shakira se dostala na stránky Guinnessovy knihy rekordů, protože se stala první osobou na světě, jejíž účet na Facebooku získal 100 milionů lajků. Ačkoli předtím, Shakira se už dvakrát stal držitelem rekordu – za nejprodávanější hispánské album v USA a za nejprodávanější hispánský singl všech dob.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shakira (@shakira)

To jsou nám to ale překvapení. Obzvláště Justin Bieber nás doslova šokoval. Nacházet se v knize rekordů rovnou 14?! To je vážně něco. Avšak konkrétně ten nejvyšší počet dislike naprosto chápeme. A co říkáte vy na světové úspěchy celebrit?

Tématem jsme se inspirovali na goalcast.com a hola.com

Reklama