in

Jak strávit výročí? Top 10 skvělých nápadů.

pixabay.com
Reklama

Tento článek bude spíše pro ty z vás, kteří mají nějakého toho svého partnera či partnerku. Určitě totiž znáte ten pocit, když se vám blíží společné výročí a vy nevíte, co podniknout. Nějaký ten dárek člověk vždy vymyslí, ale jak strávit společné chvíle, aby to nebyla obyčejná nuda u televize? Na to se spolu zaměříme dnes!

1. Oheň.

Rozdělejte si venku oheň (samozřejmě tam, kde  se to může), posaďte se na deku a mluvte spolu pozdě do noci.

pixabay.com

2. Hra.

Zahrajte si společně jakoukoli hru. Ať už by to mělo být například člověče nezlob se, karty šachy nebo i nějaká kooperativní hra počítači či jakékoli jiné herní konzoli, určitě si to užijete.

pixabay.com

3. Společné učení.

Naučte se společně novou dovednost. Zajděte si na kurz vaření, míchání nápojů, absolvujte jízdu na kajaku, naučte se malovat či pracovat s keramikou. Určitě u toho zažijete spoustu zábavy.

pixabay.com

4. Piknik v parku.

Takový piknik, jaký znáte asi hlavně jen z amerických romantických filmů, může být skvělým nápadem na společné krásné odpoledne. Pokud vám tedy bude přát počasí.

pixabay.com

5. Východ i západ slunce.

Říká se, že není nic krásnějšího a romantičtějšího, než se společně podívat na západ slunce. Avšak, co takhle stihnout východ i západ slunce v jeden den?

pixabay.com
Reklama

6. Houpací síť.

Pořiďte si houpací síť pro dva a někde ji připevněte. Vyjeďte si například někam do přírody, kdy budete mít krásný výhled a prostě jen relaxujte a mluvte spolu.

pixabay.com

7. Bunkr.

Postavte si společnými silami bunkr. Je jedno, jestli vám je 5 let nebo třeba 35 let. Vaše vnitřní dítě ožije a náramně si to užijete. Navíc, takové sledování filmů z krásného pelíšku? To zní dobře, no ne?

pixabay.com

8. Výlet.

Vydejte se společně na neplánovaný výlet. Vezměte si mapu a užijte si dobrodružství. Uvidíte, kam vás cesta zavede.

pixabay.com

9. Uspořádejte večírek.

Někdo není ten typ, kdo by chtěl své výročí trávit jen ve dvou. Proto není špatný nápad pozvat své kamarády a uspořádat nějakou tu menší párty.

pixabay.com

10. Atypické místo.

Večeři na verandě, terase, střeše nebo na dvorku? Jídelní stůl nebo gauč nejsou jediná dvě místa, kde byste mohli posnídat, povečeřet či poobědvat.

pixabay.com

Měli jste tu možnost vidět 10 opravdu skvělých nápadů na to, jak se svoji drahou polovičkou strávit vaše příští výročí. Pokud se tedy náhodou stane, že na příštích 10 let byste měli být bezradní, zde vždy najdete nějakou tu inspiraci.

Čerpali jsme z boredpanda.com

Reklama