in

Příběh Anety (28): Přítel se chlubí, že má doma “nymfomanku”. Že ji ale nezvládá, už neřekne.

pixabay.com
Reklama

Aneta je mladá žena, která má postelové hrátky více než jen v lásce. Vlastně by to mohla nazvat jakousi posedlostí, kterou však vždy měla a má pod kontrolou. Svému partnerovi nikdy nebyla nevěrná, i když věděla, že s ní nedokáže držet krok. Ba naopak to i chápala. Co však chápat přestala, bylo jeho chování.

Seznámení.

S Tomášem jsme se potkali před 2 lety úplnou náhodou na jedné oslavě našich společných kamarádů. Jak to tak bývá, během naší prvotní zamilovanosti, která trvala zhruba půl roku, jsme doslova nevylezli z postele. Každou společnou chvilku jsme promilovali a já si to náramně užívala, protože to vypadlo, že jsem konečně našla někoho, kdo se mnou tak nějak zvládá držet tempo.

Avšak, jak šel čas, tak se náš vztah posunul z fáze “zamilovaní milenci” do stádia “partneři v dobrém i zlém”. Nebo alespoň touto větou se mi Tomáš snažil vysvětlil, proč už se mnou nemá tu potřebu spát několikrát za den.

Odhalení.

Jelikož nejsem ten typ člověka, který by partnera podváděl, musela jsem Tomášovi vysvětlit, jak to se svou neustálou touhou mám a doufat, že to pochopí. K mému překvapení to vzal s pobavením a slíbil, že se bude snažit moji vnitřní nymfomanku zkrotit. I když se mi to oslovení vůbec nelíbilo, nechala jsem to být a věřila, že se začne opět snažit….

Celá jeho snaha však nikdy nevydržela déle než tři dny a pak se vše vrátilo do stejných kolejí. Po 10 pokusu o nějakou změnu, mě neustále prosení a dožadování přestalo bavit a tak jsem se prostě musela smířit s tím, že co si člověk neudělá sám, to nemá. Nechtěla jsem si totiž svůj jinak skvělý vztah nijak pokazit. Nastal však zlom.

pixabay.com

Pomyslný alfa samec.

Máme takovou tradici, že jednou do měsíce trávíme večer s přáteli. Sejdeme se u někoho doma, popíjíme, uděláme si dobré jídlo a bavíme se až do ranních hodin. Vždycky probereme otevřeně snad úplně jakékoli téma, co existuje a jednoho večera se Tomáš ujal slova.

“Hele,.. když už jsme u toho sexu, musím vám něco říct a určitě mi budete závidět. Já mám doma totiž Sen všech mužů. Nenasytnou nymfomaku, které to nestačí ani dvakrát denně. To není jako ty vaše ženušky, které jak víme, neustále bolí hlava…. Musím ji každý den pěkně utahat. No co vám mám říkat, pěkně si to užívám. Dávám jí co proto.”

Bylo po zábavě.

V ten moment jsem viděla rudě. Opilý kamarádi na mě upřeli své oplzlé pohledy, které prozrazovaly naprosto všechny jejich erotické představy a jejich přítelkyně mě zrakem doslova probodávaly, protože se všechna mužská pozornost upírala jen na mě. Zvedla jsem se a odešla domů.

Kdybych byla ta pravá nymfomanka, tak bych ho s takovou musela podvádět na každém rohu. Jelikož preferuje názor “jednou týdně stačí”, tak si asi dovedete představit, jak moc musím tajně masturbovat, abych ze své touhy nezešílela a zůstala mu věrná. A on si přitom s klidným obličejem hraje na hotového alfa samce. Nejhorší je, že se vrátí domů a vím, že se se mnou nevyspí ještě několik dní…. To je tak špatné, když je více při chuti žena než muž? A co mám s takovým “vejtahou” dělat?

Reklama