in

Britney Spears je těhotná? Spekulace díky zvláštnímu videu!

instagram.com instagram.com
Reklama

V posledních dnech se zájem médii opět otočil na zpěvačku Britney Spears. Před několika dny se objevily spekulace, že Britney zmizela a nevědí o ní ani její nejbližší. Na několik hodin zmizel její Instagramový účet a všude se spekulovalo co se asi stalo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Channel 8 (@britneyspears)

Po pár dnech se její Instagramový účet opět objevil a rovnou zveřejnila video, na kterém její zakulacené bříško vyvolalo spekulace, zda není opět těhotná. “Poprvé se ukazuji v noční košili. Všechny jsou hedvábné a krásné. To jsem já dnes ráno, cítím se sama sebou se svým miminkem.” Stálo u videa, kde Britney pózuje v noční košili a lodičkách.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Channel 8 (@britneyspears)

Na videu Britney předvádí zvláštní pohyby a chvílema si hladí bříško, které se zdá zakulacené. V komentářích se objevily zprávy tipu “Ona je těhotná” nebo “Něco je vážně špatně. Tohle není normální”. Od osvobození Britney totiž přidává velmi zvláštní videa, kde se zvláštně pohybuje i tváří. Někteří fanoušci si dělají starosti o její duševní zdraví.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Channel 8 (@britneyspears)

Její dva synové se s ní nechtějí vídat a jsou u otce. Důvodem je prý nahota, kterou Britney neustále propaguje na sociálních sítích. Jestli za jejím několikadenním odříznutím stáli právě synové ví asi jen ona sama. Britney se netají tím, že by chtěla svému o 12 let mladšímu manželovi porodit dítě. Letos v květnu bohužel potratila, takže další těhotenství by jistě bylo plánované.

Inspirovali jsme se na cnn.iprima

Reklama