in

Velký úspěch na OnlyFans? Česká tvůrkyně má miliony měsíčně!

tiktok.com
Reklama

Do třetice všeho dobrého a zlého vám i dnes přinášíme další článek o Xholakys. Už jsme se s vámi podělit o její nevídané objednávky ve formě “slohových prací o mužském nádobíčku“ a vážně zvláštní nabídce spolupráce ze strany amerického rappera Lila Pumpa. Rozpovídala se však i o svém průměrném měsíčním výdělku. A upřímně,… asi tomu nebudete chtít věřit!

Jak všichni víme, na OnlyFans si musí člověk za obsah zaplatit. Probíhá to tak, že si vyberete toho umělce, od kterého chcete dostávat obsah a u něj si zaplatíte měsíční předplatné. Tato částka může být u každého tvůrce jiná. Pár procent z této sumy si nechává přímo OnlyFans, ale zbytek už je jen a jen daného tvůrce.

V případě Xholakys se jedná o předplatné ve výši 25 dolarů na měsíc (cca 600 Kč), díky čemuž patří v žebříčku tvůrců k těm dražším. A nyní, abychom se dobrali správného výsledku, stačí už jen vědět, kolik má pravidelných předplatitelů. I to však na sebe v rozhovoru prozradila a tak se hostitel Ivan K. alias Kid Ajvn nestačil divit. Však se podívejte sami.

@kid_ajvnKdyž zjistíš, kolik Holakys vydělává na klubíku 😂😂💰 Podcast právě TEĎ vychází na youtube A-Cast, hledej 🫰♬ Tourner Dans Le Vide – Indila

Ne, neslyšeli jste špatně a výpočty jsou správné. Xholakys si měsíčně čistě JEN na předplatném vydělá v průměru 3.000.000 Kč! Takže když člověk vezme v potaz více úspěšné měsíce a i různé bonusové balíčky s prémiovým obsahem o různé hodnotě, které si může každý z jejich odběratelů zakoupit, tak se vyšplháme do opravdu pohádkových částek.

Samozřejmě víme, že po strhnutí pár procent přímo pro platformu OnlyFans a následném dalším zdanění je tato suma o něco menší. I tak se ale stále jedná o takovou částku, která je pro mnohé z nás nepředstavitelná. 

A co vy, dámy a pánové, dokázali byste si představit, že byste vydělávali měsíčně tolik peněz?

Čerpali jsme z youtube.com a tiktok.com

Reklama