in

Amy Cupps: Chci dražit své tělo k oplodnění!

instagram.com instagram.com
Reklama

O Amy Cupps jste již možná slyšeli. Jedná se o bývalou učitelku historie na střední škole. Školu opustila, když vyšlo najevo, že prodává erotický obsah na OnlyFans. Nyní se opět zviditelnila názorem, že by chtěla dělat náhradní matku a rodit děti, protože má krásné geny. Chce zaplavit svět krásnými lidmi. Docela sebevědomé myšlení. Bude to brát jako další přivýdělek?

Třiatřicetiletá Amy je nyní v osmém měsíci těhotenství se svým bývalým studentem. Už teď přemýšlí, že si dalším těhotenstvím vydělá. Chce dražit své tělo k oplodnění. Vychází z úvahy, že již v minulosti dostala nabídku od mužů, kteří by s ní chtěli mít děti. Myslí si tedy, že když je poptávka, zkusí udělat nabídku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Amy Kupps (@amy.kupps93)

„Chci se stát náhradní matkou a produkovat krásná miminka. Není nic takového jako ošklivé dítě, ale existují oškliví dospělí,“ sdělila americkým médiím rodačka ze Severní Karolíny. Chtěla by mít až dvacetpět dětí s různými muži. Jelikož je těhotná poprvé a porod ji teprve čeká, možná ještě svůj názor časem změní.

Její plán je, že chce dražit svou dělohu, kterou pak poskytne k odnošení dítěte. Samozřejmě tomu, kdo dá největší nabídku. Sama Amy věří, že na vzhledu otce nezáleží, protože ona má silné geny a není tak možné, aby dítě nebylo krásné. „Určitě jim předám své krásné oči, vlasy, ostré rysy v obličeji, rychlý metabolismus a inteligenci,“ okomentovala svůj názor.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Amy Kupps (@amy.kupps93)

Amy je známá svými kontrovezními názory. Dříve například tvrdila, že záměrně spí se ženatými či zadanými muži. Její pohled na věc je, že si za nevěru mohou ženy samy. I tak se na to dá pohlížet. Každý svého štěstí strůjcem. Nezbývá asi, než popřát Amy hodně štěstí na její vysněné životní cestě.

Čerpali jsme z blesk.cz, super.cz

Reklama