in

Tragédie: Muž v Rožnově zastřelil svou rodinu a pak sebe!

pixabay.com
Reklama

Tragická událost se stala v Rožnově pod Radhoštěm v jinak klidné vilové lokalitě, která se nazývá Rybníčky. Otec tam v rodinném domě zastřelil svoji družku, dvě malé dcerky a nakonec sám sebe. Policisté tento násilný čin vyšetřují od středečního dopoledne.

Podle policie může za hrůzný čin otec rodiny, muž ve věku 49 let. Ten zastřelil nejdříve 35 letou družku, s níž měl dvě dcerky ve věku 4 a 6 let. Holčičky pak zastřelil také a nakonec obrátil zbraň i proti sobě samému.

“Případ jsme předběžně kvalifikovali jako trojnásobnou vraždu. Jednou z obětí je policistka,” informovali o půl páté policisté na Twitteru. Událost policii oznámili rodinní příslušníci obětí, kteří je nalezli bez známek života. Stalo se tak krátce po půl desáté dopoledne. Přivolaní zdravotníci bohužel již nic nezmohli.

Místo trestného činu trojnásobné vraždy i těla všech obětí ohledávají policisté. Motiv zatím nebyl zveřejněn, vyšetřování stále probíhá. Starší z dívek měla letos nastoupit do první třídy. Holčička měla osudný den narozeniny a na sobotu rodiče podle sousedů plánovali velkou oslavu i se skákacím hradem.

Bohužel se nejedná o jedinou letošní vícenásobnou vraždu v tomto regionu. Koncem dubna v obci Loučka otec v rodinném domě také usmrtil svou družku včetně tří malých dětí. Poté pořezal nožem sebe, způsobil výbuch domu, ale sám přežil. Po několika měsících v nemocnici se jeho stav zlepšil. V červnu soud poslal muže do vazby na patnáct až dvacet let.

Čerpali jsme z moravskoslezsky.denik.cz

Reklama