in

Novinka: Mark Zuckerberg chystá novou kryptoměnu! Bude to budoucnost?

flickr.com instagram.com
Reklama

Společnost Facebook, která před nedávnem změnila název na Meta, založena Markem Zuckerbergem, chystá své virtuální platidlo. Bude se jmenovat Zuck Bucks. Trend virtuálních platidel se v poslední době stal velice populárním, a tak není divu, že s tím začínají i tyto masivní společnosti, jako je právě Meta.

S danou kryptoměnou by měli platit uživatele Instagramu a Facebooku. Mark Zuckerberg si touto kryptoměnou slibuje menší závislost firmy na reklamách a to i v chystaném metaversu. Využívat by se měla jako token uvnitř aplikací a v metaversu.

Společnost věří budoucnosti, což podle odborníků může být právě tzv. Web 3.0 – metavers, kam chce Meta přesunout své platformy. Důkazem může být například informace z Business Insider. Minulý měsíc Meta totiž podala osm žádostí o ochranné známky k připojení svého loga k různým kryptoměnám a metaversu.

Uvidíme, jak se celý Metavers trend vyvine do budoucna. Budeme bedlivě sledovat všechny novinky, které se týkají tohoto tématu a co nejdříve vás samozřejmě budeme informovat.

Čerpali jsme z Refresher.cz

Reklama