in

Video: To byl opravdu krutý vtip! Youtubera za jeho prank nenávidí.

twitter.com
Reklama

Představte si, že by se z ničeho nic z vás stal bezdomovec. Přišli byste například o práci, rozváděl by se s vámi soudně váš partner a vy tak během pár měsíců najednou neměli absolutně nic a skončili na ulici. Tam by k vám přišel mladík a nabízel vám alespoň to jídlo,.. které ale bylo jen součástí vtipu.

Dámy a pánové, ano… až takto mohou být někteří lidé krutí a v momentu, kdy už si myslíte, že jste dostatečně na dně, ještě přijdou a dají vám najevo, že můžete být ještě níž. Přesně to je případ YouTubera, který se přezdívá Whatsuptre, jehož vtípek opravdu překročil jisté hranice…

Jak můžete vidět sami ve videu, celý prank spočívá v tom, že YouTuber přijde k bezdomovci s nabídkou, že mu koupí a donese jídlo z blízké restaurace rychlé občerstvení. Bezdomovec, který je pochopitelně velmi hladoví, souhlasí a na mladíka počká. Ten se však vrátí z úplně jiným úmyslem, než pomáhat…

YouTuber se vrátí se slíbeným jídlem a při jeho “chystání” dává muži bez domova nudnou a “velmi moudrou” přednášku motivačních keců, které zakončí velmi krutým gestem. Místo toho, aby slíbené jídlo opravdu muži v nouzi daroval, vezme si jej nazpět a začne všechno jídlo přímo před zrakem bezdomovce dychtivě hltat.

YouTuber tak nyní čelí neskutečné kritice. I když video doslova zaplavilo internet a více lidí na světě spíše bezdomovce v lásce nemá, všichni mladíky kritizují a odsuzují, protože je tento typ vtipu podle mnohých opravdu již “přes čáru.”

A co si myslíte o tomto krutém videu vy?

Tématem jsme se inspirovali na lajk.iprima.cz

Reklama