in

Myslela si, že jí jen bolí břicho! O pár hodin později porodila dítě.

pixabay.com
Reklama

Dámy, dokážete si představit, že byste šli do nemocnice s tím, že vás jen bolí břicho a o pár hodin později z vás byla najednou matka? I když to možná zní šíleně, tento příběh se opravdu stal!

Mladou dívku BriAnnu B. z Jižní Karolíny osud překvapil takovým způsobem, že tomu až do poslední chvíle nechtěla sama věřit. V noci se vzbudila s velkými bolestmi břicha a s podezřením na ledvinové kameny ji její matka odvezla do nemocnice. To však ještě netušili, že se jim za okamžik otočí svět vzhůru nohama.

Osmnáctiletá dívka neměla totiž tušení, že je těhotná až do chvíle, než nezačala rodit. Po příjezdu do nemocnice a menším vyšetření jí totiž bylo řečeno, že je na 5 cm rozšířená a dítě je na cestě ven. BriAnna to vůbec nechápala, protože celou tu dobu neměla vůbec žádné těhotenské příznaky.

pixabay.com

Celou tu dobu měla normální menstruaci, nepřibírala ba váze, neměla žádné bolesti, nerostlo jí břicho a dokonce měla i negativní těhotenské testy. Byla proto velmi překvapena, když o pár hodin později již držela v náručí svou malou zdravou dceru Oakleigh.

“Byla jsem tak nepřipravená na to mít dítě. Neměla jsem žádné plenky, postýlku ani oblečení. Neměla jsem vůbec nic. Chvíli mi trvalo, než jsem to zpracovala a zvykla si na situaci. Také jsem se to bála říct svým přátelům, protože jsem nevěděla, jak budou reagovat. Asi týden jsem jim o tom nic neřekla, ale když jsem to nakonec udělala, byli z toho tak užaslí!” svěřila se BriAnna.

I když nám to osobně přijde jako něco naprosto šíleného a na jejím místě bychom absolutně nevěděli co dělat, BriAnna bere svoji dcerku jako požehnání a tak se nakonec stala spokojenou a šťastnou matkou. A co byste na jejím místě dělali vy?

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama