in

Nový seriál na voyo: Sex O’Clock: Teplej táta, sjetá máma, naložená ségra…

instagram.com
Reklama

Pokud jste předplatiteli platformy Voyo, jistě jste zaznamenali nový seriál, který se tam nedávno objevil. Nebo alespoň upoutávku na něj. I když název nám moc neřekne, jeho popis už ano. Hlavní hrdina seriálu je dospívající Adam. Dosud řešil hlavně svou taneční kariéru a to, kdy už přijde o panictví. Oznámení se kterým však přijde jeho táta, obrátí všechno naruby a on i jeho sestra, matka a babička to budou muset vstřebat. Adam prohlašuje: „Mám na prd imunitu a celý život“.

Celkem se můžeme těšit na deset dílů. Pozitivní je, že se nejedná o žádnou detektivku, kterých je dnes všude plno. Každodenní problémy dospívajících jsou zde zmiňovány naprosto otevřeně a upřímně. Adam seriálem provází svým typickým náctiletým jazykem a zatím se dá říct, že by mohl bavit i nás dříve narozené. Ale uvidíme. Většina podobných kousků ztroskotá na tom, že jsou až moc “cringe“.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Jak už bylo řečeno, Adam bydlí s rodiči a sestrou. I když má svůj pokoj, tak snaha o sebeuspokojení se, nedopadne většinou dobře. Sestra na něj přes zeď křičí, ať jde raději do sklepa. Když chce jít do sklepa, uslyší babičku, že si má vzít svetr. A když zkusí koupelnu jako poslední možnost, je tam máma v županu s holítkem v ruce. Chtěla překvapit tátu ale on zase dělá, že spí. Jak taky ne, když z něj pak vyleze, že má přítele a stěhuje se k němu.

Celý díl máte pocit, že dospívající jenom trpí a nic jiného než to přežít se nedá dělat. Když se Adam po nemoci vrátí do tanečního kroužku, sdělí mu trenér, že je o dost menší než jeho taneční partnerka a že s ní již tančit nebude. Jsou prý totiž jako žirafa a poník. Adam chce s tancem seknout úplně, jelikož nová partnerka ho odmítne a on musí učit tančit seniorky. Nakonec u toho však zůstane.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Nesledujeme ale pouze osud Adama, ale také zároveň jeho sestry. Ta si přes počítač volá se svou přeoperovanou kamarádkou, a řeší zase své problémy. Mimo jiné i to, že má zpoždění a možná je těhotná. S kamarádkou jde na vyšetření a ukáže se, že je to pravda. Adam se to náhodou dozví a nemůže tomu uvěřit. Nechápe, kde by k tomu jeho sestra přišla…

Pokud nehledáte něco vážného, ale jen něco na uvolnění a možná vzpomínku na vlastní pubertu, která byla rozhodně jiná ale přesto ne lehčí, budete se u Sex O’Clock bavit. Hodnocení na ČSFD je zatím hezkých 66%, což není ani moc ale ani málo. Puberťácké problémy mladých a taky jejich rodičů jsou různé, ale něco mají společného. Za pár let nad nimi už jen mávnete rukou a nebudete věřit tomu, jak vážné vám připadaly.

A co vy? Viděli jste již první díly? A jak se vám zatím líbí?

Čerpali jsme z Voyo.cz

Reklama