in

Zoo! Všechny podoby lásky uvidíme 21.3.2023

instagram.com
Reklama

Anička i přesto, že má Adama, stále žárlí na Filipa. Charlie rozjíždí další akci a potřebuje k tomu zrzavou slečnu. Proto se pokusí zapojit do akce Katku. Marek a Tess se nadále více sbližují, ale pomoc od Vojty a Izzy se mine účinkem. Josefa srazí auto a Roklová musí řešit pracovní zástup. Robert si již vzpomíná na Elišku, ale stále je oddaný své manželce.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Televize Prima (@primaftv)

Anička se rozhodla setkat se svojí bývalou spolužačkou ze školy. Ta se zabývá designem a bydlením. S Aničkou se potká v zoo a taky tam společně narazí na Filipa. Seznámení s celebritou dostane Ivu do euforie a ihned si nechá podepsat dekolt, což není Anče úplně příjemné. Následně zjistí od kolegů, že Filip Ivu odmítl a dojde jí, že možná není takový, jako si Anička myslí. Jak zasáhne toto zjištění do jednaní Aničky?

Charlie naplánoval další akci na potrestání zloděje. Bohužel se mu úplně nepodařilo získat ho dle jeho plánu. Díky Iloně mu došel fakt, že všechny okradené ženy jsou zrzavé. Napadne ji šílený plán a sice zapojit do obchodu Katku. K Charlieho úžasu Katka souhlasí, ale neví samozřejmě úplně celou pravdu. Díky Katce zjistí, že jeho nový projekt je zaměřen správně. Klient se ke Katce choval nevhodně ihned po Charlieho odchodu. Jak Katka zareaguje na investiční nabídku?

Marek se stále více sbližuje s Tess. Vojta a Izzy jim s tím chtějí pomoci, ale nedaří se jim to úplně dle jejich představ. Marek si to chce udělat po svém a nabídne Tess brigádu v baru, aby spolu mohli trávit více času. Když si Tess naplánuje společný ples, bohužel to nevyjde kvůli nárazové skupině hostů v baru. Marek to ale nakonec zachrání a vyzná Tess lásku. Jak dopadne jejich první polibek?

Roklová je svědkem nehody Josefa. Zranění svého dědy nese velmi špatně především Adam. Marie musí rychle vyřešit pracovní zástup za Josefa a tak jí zachrání Robert, který provede prohlídku důchodců. Prohlídka má velký úspěch. Za jeho práci se nechá Robert pozvat na večeři, kde se hodlá s Marií více sblížit. Co udělá Robert na společné večeři a jak na to zareaguje Marie?

Eliška, která neustále řeší nějaké problémy kluků, potká po dlouhé době Roberta. K jejímu úžasu ji Robert pozná. Pomalu se mu začíná vracet paměť a i přesto, že je stále oddaný své ženě, na Elišku si již  vzpomíná. Elišku to samozřejmě potěší a ihned si začne malovat realitu na růžovo. Hned ji napadlo, co by asi bylo, kdyby si Robert vzpomněl na všechno. Jak dopadne situace s Eliškou a Robertem? A jak dopadne Eliška na rande, které jí narychlo domluví její matka?

inspirovali jsme se na iprima

Reklama