in

Zoo! Na co se můžete těšit ve čtvrtek 9.3.2023

instagram.com
Reklama

Sid má zdravotní potíže a vypadá to, že čeká miminko. Sylva se nedokáže smířit s rozchodem. Brázda a Albert budou opět partneři? Překazí další komplikace Charliemu akci u Polákových? Jak se smíří Karel s odmítnutím od Marie? Viki je v cizině s Petrem nešťastná a mezi Izzy a Vojtou to stále jiskří.

Anče je zle a od rána zvrací. Nějakou chvíli to přiřazuje střevním potížím. Nicméně její stav jí neopouští a tak začne mít podezření na těhotenství. Ke všemu se do ní začne navážet Sylva, která svůj rozchod s Filipem dává za vinu Anče. Od Filipa si nenechá nic vysvětlit a Anče to přijde akorát  tak k smíchu. Jaké zoufalé činy se Sylvou nás ještě čekají?

Brázda a Albert se mezi sebou dohadují ohledně výběrového řízení, kde chtějí zvítězit nad starostou. Nicméně i když jsou si oba jistí, že vyhrají, nakonec Brázda zjistí, že nemá žádného jednatele pro nově vzniklou firmu. Albert zjistí, že nemá dostatek financí na pořízení strojů. Nepomohou mu ani jeho rodiče. Nakonec Brázdu a Alberta spojí společný nepřítel. Jaká bude reakce starosty na konkurenci ve výběrovém řízení?

Charlie naplánoval další akci k výměně obrazů u Polákových. Bohužel mu do toho opět vstoupí osud a tak si musí na pomoc vzít Ilonu. Holky už nevědí, jak Charlieho zdržet a tak se akce u Polákových úspěšně podaří. Charlieho ale navštíví otec Katky a bude mít na něj nepříjemné požadavky. Jak se Charlie bude tvářit na jeho varování?

Karel se stále snaží Marii získat zpět. Marie ale o něj nejeví žádný zájem a každou jeho snahu zamete pod koberec. Nedokáže se smířit s jeho nevěrou a nemanželskou dcerou. Dokonce mu řekne, že už mezi nimi není žádná šance. Jak se Karel k této informaci postaví? A co na jeho reakci udělá Marie?

Viky má s Petrem stále větší problémy. Petr stále pracuje a Viky je v cizině velmi často sama s miminkem.  A tak si stěžuje Markovi. Ten vidí, že je Viky skutečně nešťastná a svěří se s tím Sid. Mezi Vojtou a Izzy to velmi jiskří a když mu pomáhá v baru, napadnou ho. Izzy se snaží ho bránit a nakonec se dočkáme romantického konce. Jaké pokračování bude mít jejich vztah?

Inspirovali jsme se na prima plus

Reklama