in

Závěrečnou tiskovku Clash Of The Stars narušil slzný plyn! Má v tom prsty Aleš Bejr?

Clash of the Stars poslední tiskovka
instagram.com
Reklama

Poslední konferenci Clash of the Stars před velkým galavečerem narušilo menší “překvapení”. Někdo pustil do celého komplexu pepřový sprej a všichni přítomní začali slzet a kašlat. Jediný, kdo byl na tuto situace připravený byl Aleš Bejr s jeho plynovou maskou, to ho dělá největšího podezřelého. Zatím se ale neví, kdo to udělal a hledá se viník.

Na poslední tiskové konferenci proběhl obrovský chaos. Už to, že se mezi diváky z ničeho nic objevil Aleš Bejr (oblečený jako doktor) naznačovalo, že tento večer se diváci nudit rozhodně nebudou. Na úvod proběhlo pár uvítacích slov a přišli na řadu první zápasníci. Společně s Alešem Olejníkem, který byl na stage zavolán přišel i Bejr, který si ihned prohodil pár slov s hlavním promotérem akce, Tomášem Le Sym.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

“Tak nazdar vy močálové. Na začátek tady tý pí*oviny zach*aný bych si tady rád chtěl pohovořit s panem Lesíčkem, jestli mám tu možnost. Můžu říct, že ti tady nebudu nic dělat, žádný pí*oviny, na to ti s*ru. Nebudu ti dělat žádnou sledovanost, žádný h*vna,” řekl na úvod Bejr a poté hodil také ostrá slova na rozhodčího, který mu v zápase s Grznárem poranil nohu tím, že na něho skočil. “Bylo to na pi*u, to neříkám, ale nemyslím si, že to byl důvod tvé prohry,” odvětil Le Sy.

Bejr se po tomto krátkém proslovu rozhodl Le Syho oficiálně vyzvat na zápas. Le Sy výzvu samozřejmě přijal. Aleš netrvá na tom, že zápas by měl být pod organizací Clash of the Stars a ani nechtěl, aby to někdo dokumentoval. Po velkém zájmů diváků se však nakonec rozhodl, že zápas celý natočí. Také by se rád utkal v nově představené kleci 3×3 metry, aby to byla pořádná řežba. Ačkoliv bylo na Le Sym vidět otrávení z Bejrovi přítomnosti, zachoval klidnou hlavu a na vše s klidem reagoval.

Po pár vpádech Olejníka na Krále Berouna a naopak, se první skupina rozpustila a Le Sy mohl zavolat skupinu druhou. Zde si ostrá slova vyměnil jako obvykle Zyamw s Halienem. “Halienko, tohle jsem ti donesl, aby si vydržel alespoň to druhého kola, ty smažko košická,” řekl na úvod Zyamw a podal Halienovi pytlík, ve kterém byl záhadný bílý prášek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Po druhém rozhovoru, který proběhl kromě prvních okamžiků v klidu, nastal ale reálný problém. Hned, jak zavolal Le Sy první zápasníky z třetí skupiny, tak začali všichni přítomní kašlat a slzet. Nastala několika minutová pauza, ve které zapnul živé vysílání Aleš Bejr a měl na sobě plynovou masku, jako by toto překvapení čekal. Někdo do celého komplexu pustil slzný sprej (nejspíše jako reference na Tadeáše Veselého z předchozího rozhovoru jeden na jednoho s Faynem). Jestli v tom má však Bejr prsty, to se zatím neví.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

“Bylo to přes čáru, rezolutně se od toho distancujeme a odsuzujeme to. Ať to udělal kdokoliv, tak to přehnal. A pokud to udělal Aleš Bejr, tak s ním ukončíme veškerou spolupráci a jednání. Zároveň tímto chci vyzvat všechny, kteří tady byli přítomní, jestli máte nějaká videa, nebo nějakou stopu, nějaký nápad, nebo jestli jste viděli někoho, kdo to udělal, tak nám dejte vědět a my ho zkusíme najít,” řekl Le Sy jako omluvu pro všechny přítomné na Instagramu Clash of the Stars.

Inspirovali jsme se z: antiyoutuber.cz

Reklama