in

Nejvyhrocenější rozhovor v Clash Of The Stars! K čemu došlo?

B4THECLASH 2
instagram.com
Reklama

V pořadí již druhý B4THECLASH přinesl neočekávanou zábavu. Tento rozhovor svým vyhroceným kontentem jednoznačně překonal veškeré rozhovory, které doposud organizace Clash of the Stars poskytla. 

Organizace Clash of the Stars má za sebou již druhý B4THECLASH rozhovor s účastníky čtvrtého galavečera, který se bude konat 11.3. Tentokrát se v Duplexu sešlo celkem pět bojovníků včetně trojice která se utká v týmovém Deathmatchi.

Tentokrát se proti sobě v rozhovoru postavily dvě účastnice ženského zápasu, Michaela Dostálová a Aneta Adamusová a již zmíněná trojice Matouš Kaluba, Max Green a Kluk s kamením. Tento rozhovor se kvůli aktérům stal jedním z nejvyhrocenějších a předčil dokonce i Tadeáše Veselého se Snejksem. Matouš Kaluba se, jak můžetevidět na videu, pořádně rozjel.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Na Instagramovém účtu organizace Clash of the Stars je o tomto rozhovoru nespočet videí. Není se však čemu divit, vyhrocených situací bylo opravdu několik a dalo se čekat, že se s tím bude chtít organizace podělit i s fanoušky, kteří Livestream nestihli.

“Ty máš na všechno koukám argument ty pi*do zkurv*ná. To že si padělala vysokoškolskej diplom a někteří lidi na to mají důkaz, ty kur*o,” spustil Matouš tvrdé obvinění poté, co ho Michaela opravdu vytočila. “Mně tady nikdo nebude nadávat do ku*ev, ty deb*le,” odpověděla drsně Michaela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Matouš se při každém sporu přikláněl k tomu, že je invalida a že by s ním měli zacházet v klidu a s úctou. Ke konci na sebe téměř všichni účastníci lili vodu a házeli všemožné předměty. Očividně je pravda, že je toto doposud nejvyhrocenější rozhovor, který organizace Clash of the Stars poskytla.

Inspirovali jsme se z: antiyoutuber.cz

Reklama