in

Štěstí jim tentokrát příliš nepřálo! 10+ lidí a jejich smolné okamžiky.

imgur.com imgur.com
Reklama

V našich životech nastane mnoho okamžiků, při nichž potřebujeme notnou dávku štěstí, protože jinak by to nemuselo dopadnout dobře. V určitých případech si ani neuvědomujeme, jaké štěstí jsme vlastně měli a nebýt toho, tak to vůbec nemuselo dopadnout tak dobře. Když na nás však místo štěstí sedne vyložená smůla, může to dopadnout daleko hůře. Několik takových případů uvidíte i na následujících fotkách!

1. Stačilo pár dní.

Můj kamarád žije v obytném přívěsu. Během vánoc byl však na pár dní pryč a voda v potrubí zde zamrzla a způsobila toto.

2. To asi nebylo nejlepší místo.

Rozhodla jsem se, že si udělám make-up v autě. Nebyl to nejlepší nápad, protože se po mě takto rozsypal.

3. Ty teda dopadly.

Dlouhá túra ve sněhu a nevhodná obuv. To způsobilo, že moje boty nyní vypadají takto a podrážka se skoro odlepila.

4. Tak toto je dvojitá smůla!

Chtěl jsem hodit klíči od auta, abych shodil igelitku, která se omylem dostala na strom. Dopadlo to však tak, že klíče se přichytily na větev.

5. Příjemná letní procházka.

Opalování může být dost zrádné. V tomto případě mi slunce trochu opálilo nohu, nicméně to nebylo v místech, kde jsou pruhy sandálů.

Reklama

6. Chtěl jsem si udělat brownies.

Chtěl jsem si upéct brownies, omylem jsem však zapnu špatné tlačítko. Jak to tak vypadá, místo brownies budu muset opravit sporák.

7. Pozor na tmu.

Uprostřed noci jsem si myslel, že toto je moje krabička na sluchátka. Ráno se však ukázalo, že to byla trochu jiná krabička.

8. Moje jízda autobusem.

Mezírky mezi sedadly v dopravních prostředcích můžou mít své nevýhody. Jednu z nich můžete vidět i zde, když vám tam někdo takto strčí nohy.

9. Kde je moje auto?

Moje auto bylo doslova pohlceno sněhem. Je sice trochu vidět, ale stále to vypadá, že odhazovat sníh budu pěkně dlouho.

10. Zahraju si na popelku.

Rozsypal jsem po zemi 50 000 malých skleněných kuliček. Nyní je budu muset ručně třídit podle barvy. Tohle bude trvat dlouho.

11. Kde jsou fazole?

Chtěl jsem si otevřít plechovku s fazolema. Po otevření jsem však zjistil, že zde žádné fazole nejsou a je zde jen nálev. Mám si to dát jako polévku?

12. Prej že sušenka štěstí.

Chtěl jsem si otevřít svojí sušenku štěstí, abych zjistil, co se zde píše. Jak to ale vypadá, tak se to nejspíš ani nedozvím.

 

A co vy, máte častěji štěstí, nebo se vám spíše vyhýbá a můžete říct, že se ztotožňujete s těmito fotkami? Ať už je to jakkoliv, tak doufejme, že tentokrát se to zkrátka jen nepovedlo a příště již budou mít konečně štěstí!

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama