in

Peníze za nošené spodní prádlo? Kalhotkomat jako netradiční způsob přivýdělku!

instagram.com
Reklama

Na světě snad už neexistuje nikdo, kdo by neslyšel o OnlyFans – o stránce, kde můžete za peníze prodávat své peprné fotky i videa. Avšak slyšeli jste už o nevídaném místě jménem Kalhotkomat? I zde si totiž lidé přicházejí poněkud šílenou cestou na zajímavé peníze.

Dámy a pánové, dnes vám představíme internetovou stránku, na které si můžete koupit jak opravdu zvláštní, tak i peprné kousky. Vlastně by se dalo říci, že právě zde si přijde na své snad každý člověk, který má nějakou tu sexuální úchylku. Znáte i vy Kalhotkomat?

Kalhotkomat je ten typ internetového obchodu, na kterém najdete od použitých kalhotek, trenek, punčoch, ponožek či podprsenek až po boty, menstruační pomůcky, erotické hračky nebo dokonce exkrementy, snad úplně všechno. A je jen na vás, jaké role se zhostíte.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený kalhotkomat_cz (@kalhotkomat.official)

Můžete zde vystupovat nejenom jako kupující, ale i prodávající a přijít si tak měsíčně na zajímavé peníze, které jen tak na zemi nenajdete. Nejedná se sice o žádné stovky tisíc, ale když se budete snažit, utvoříte si zajímavou a pestrou nabídku a získáte si mezi kupujícími nějakou důvěru, pár tisíc měsíčně vám to zajistí. Záleží jen na vás, jak si své zboží oceníte.

Na Kalhotkomatu většinou platí, že čím více doplňkových služeb chcete, tím více si za to připlatíte. Obyčejné použité kalhoty zde tak můžete koupit od 200 Kč do 400 Kč, ale pokud byste chtěli, aby byly nošeny více dní, potřísněny všemožnými tělesnými tekutinami či dokonce od menstruační krve, cena se může vyšplhat až do řádu několika tisíc.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený kalhotkomat_cz (@kalhotkomat.official)

Není se proto čemu divit, že právě tuto stránku používají hojně mladé ženy k menšímu přivýdělku ať už k práci či ke studiu. Celý prodej probíhá naprosto anonymně, každý den stejně spodní prádlo nosí a díky tomu, že ho nemusí prát, si rovnou mohou dopřávat nové a nové kousky.

Lidé jsou holt různí a najde se velká spousta těch, kteří mají nějaké ty své úchylky, u kterých hledají způsoby, jak je ukojit. A co říkáte na Kalhotkomat vy? Dokázali byste zde něco prodávat? Nebo vás snad láká nějaká koupě?

Tématem jsme se inspirovali na antiyoutuber.com

Reklama