in

Paris Hilton je máma! Těhotná však nebyla. Jak je to možné?

instagram.com instagram.com
Reklama

Možností jak se dnes stát matkou a přitom nebýt těhotná je víc. Paris Hilton využila možnosti náhradní matky, která jí dítě odnosila a porodila. Už dříve se nechala slyšet, že to mají s manželem přesně naplánované na rok 2023 a také jim to vyšlo. Paris Hilton a její manžel Carter Reum se tak v jednačtyřiceti letech stali poprvé rodiči. Světu to dědička hotelového impéria oznámila v úterý 24. ledna 2023 na svém Instagramovém profilu. Roztomilý obrázek má i dojemný vzkaz.

Manželům k jejich vysněnému dítěti pomohla tzv. náhradní matka. Ta jim miminko odnosila prostřednictvím umělého oplodnění. Do její dělohy bylo vloženo embryo biologických rodičů. Dnes je tato metoda pro některé páry jedinou nadějí jak mít miminko. Paris už dříve na otázky mateřství odpověděla tak, že to má přesně vymyšlené.

Na Instagramu Paris sdílela své plány na založení rodiny. „S manželem jsme si chtěli užít první rok manželství jako pár a plánujeme založit rodinu v roce 2023,“ uvedla tenkrát s tím, že má spoustu zdravých embryí, která jen čekají na své využití.

Vždycky bylo mým snem stát se matkou a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli. Jsme opravdu nadšení, že můžeme společně založit rodinu a naše srdce snad explodují láskou k našemu chlapečkovi,“ vyjádřila se Paris pro magazín People. Mezi prvními gratulanty k miminku byly Kim Kardashian, Heidi Klum, Demi Lovato, Naomi Campbell, DJ Tiesto, Ashley Benson, Lindsay Lohan a další.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paris Hilton (@parishilton)

K fotografii oznamující narození syna napsala: „Už teď Tě milujeme víc, než jde vyjádřit slovy.“

Náhradní mateřství ale není možné jen v zahraničí. Na rozdíl od České republiky jsou tam však lepší podmínky a také lépe podchycená legislativa. Přesto existují věci, na které si musíte při takovém rozhodnutí dávat pozor. Když se pro tento krok rozhodnete u nás, legislativně patří dítě stále ženě, která jej porodila. V Americe tomu tak není. Pokud vám náhradní matka porodí dítě tam, je ošetřeno to, že je prostě vaše.

Náhradní mateřství je velmi nákladné, legislativně složité a samozřejmě se často jedná také o emoční stránku věci. Nástrah je v tomto ohledu spousta. Co když se náhradní matka nebude chtít narozeného dítěte vzdát nebo si to rozmyslí pár, který si ji našel? To jsou věci, se kterými musíte počítat. Každopádně věříme, že Paris se to nestane a vše bude v pořádku. Přejeme maličkému hlavně zdraví!

Čerpali jsme z super.cz, super.cz, prozeny.cz

Reklama