in

Příběh Daniely (38): Přišla jsem manželovi na nevěru. Šlo tam však o daleko víc.

pixabay.com
Reklama

Myslíte si, že žijete ve spokojeném harmonickém vztahu a najednou z ničeho nic přijde hodně studená sprcha. Své o tom může vyprávět i Daniela, která po 8 letech manželství přišla manželovi na nevěru. A ne jen na ledajakou nevěru.  Manžel měl totiž v cizině druhou rodinu, za kterou pravidelně dojížděl a žil takto druhý život!

Začátky

S manželem jsme se seznámili když mi bylo 30 let. Manžel byl mladší, ale velmi jsme si rozuměli, tak nám věkový rozdíl nevadil. Prožívali jsme úžasné vzplanutí citů a silné propojení. Vnímala jsem to jako osud. Rozuměli jsme si tak, až mi přišlo, že jsme skutečně spřízněné duše. Po pár měsících se ke mě do domu manžel nastěhoval a začali jsme společně žít.

Bydlení, svatba, rodina

Náš vztah se vyvíjel normálně. Nic nenasvědčovalo něčemu neobvyklému. Jezdili jsme společně na koncerty, oba chodili do práce a začali jsme tedy plánovat společnou rodinu. Manžel nebyl proti a tak jsme se po 2 letech vztahu vzali a po 3 letech se nám narodila dcera. Jelikož jsme bydleli blízko u hranic, tak manžel za prací denně dojížděl. Aby jsme měli více peněz, protože já jsem byla na mateřské dovolené, bral si více šichet, dokonce i o víkendu.

pixabay.com

První podezření

Manžel měl vždy na starosti všechny finance a když jsem se zajímala, kam finance putují, nebyl mi schopen odpovědět, za co nebo kde je utratil. Výběry z bankomatu mluvili jasně. Někde vybíral peníze, ale domů je nikdy nedonesl.

Začala jsem se tedy pídit po tom, co se s našimi penězi děje. Najednou přestali chodit i výplatnice ze zaměstnání což mi bylo taky podezřelé. Manžel to vysvětlil tak, že nyní budou chodit elektronicky. Bohužel z předešlých výplatnic se dalo vyčíst, že manžel nechodil do zaměstnání tak, jak mi tvrdil.

Důkazy

Začala jsem se tedy pídit po tom, kde manžel tráví svůj čas, o kterém mě neustále přesvědčoval, že pracuje. To na co jsem přišla mi bohužel nepřineslo uspokojení a věřím, že ani na druhé straně to nebylo šťastné zjištění. Během potupného sledování, kam manžel jezdí jsem zůstala v šoku.

Manžel měl v cizině druhou partnerku s dítětem. Druhou rodinu, ke které tradičně přijížděl a žil druhý rodinný život. Za námi přijel občas na noc a za druhou rodinou chodil zase odpoledne a víkendy. Vzájemně jsme o sobě nevěděli a tak to bylo velmi nepříjemné pro obě strany. Odhodlala jsem se totiž ke konfrontaci s touto partnerkou, kdy jsem se vše dozvěděla.

Kde manžel bral finance, co chodily na účty ani jedna z nás, podvedených partnerek nevíme. Nicméně je jistě obstarával nelegálním způsobem. Pravděpodobně převozem omamných látek mezi hranicemi.

Momentálně probíhá soud, ke kterému jsme s druhou partnerkou manžela dohnaly. Myslela jsem si, že něco takového může existovat jen v amerických filmech. Že se ale něco takového stane přímo mně, bych nečekala.

Reklama