in

Ulice: Nová postava, svatba na obzoru, útěk z domova a další nevěra!

instagram.com instagram.com
Reklama

Nový rok je tady, Tři králové už přišli a my se těšíme na další díly oblíbeného seriálu Ulice. Co zatím přinesl rok 2023 pro naše seriálové hrdiny? Někteří řeší lásku, na scéně je další nevěra, puberta a také nové postavy! A jak se zdá nejsou to jediné novinky, že by se chystala svatba?

S příchodem nového roku se zdá, že u Kryštofa a Karly se blýská na lepší časy. Po dlouhém odloučení a nedůvěře podlehnou společné vášni u odstrojování vánočního stromečku. Ale je to už opravdu na dobré cestě? Nebo Kryštofa opět vytočí fakt, že by se Karla ráda vrátila do práce na plný úvazek? Co jí na to celé řekne? Zvláštní atmosféra však panuje u Věrky a Luboše. Ten totiž přišel o práci a tak hledá řešení, jak jim zajistí šatní skříň na kterou momentálně nemají peníze.

V Ulici nás po nějaké době čeká také nová postava. O koho se jedná? Po různých spekulacích je již jasné, že jde o dceru Kateřiny, která přijíždí za svou matkou na návštěvu z Itálie. Trochu záhadné jsou okolnosti jejího rychlého a nečekaného příjezdu. Kateřina ji podezírá, že je zvláštní, že by dostala na dva až tři týdny a takhle narychlo volno. Seznámení Martiny s Lumírem bude také dosti zajímavé, ten ji totiž na první pohled ani nepozná. Co si o něm po společné večeři Martina myslí a co matce vyčte?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Dočkáme se také odhalení záhadného pozvání Magdy a Prokopa Mirkem na kávu. Oběma sdělí, že by byl rád, kdyby mu přišli na jeho svatbu. Tohle od něj rozhodně nečekali. A půjdou nakonec nebo ne? Jsou už z Mirkovy strany všechny věci z minulosti vyřešeny?

Šimon chce co nejvíce trénovat hraní počítačové hry s kamarádem Michalem. Oba totiž čeká turnaj, kdy se utkají proti jiným hráčům. Jenže kvůli tomu zanedbává školu a odrazí se to na jeho známkách. Gábina mu tedy povoluje jen 2 hodiny hraní a až po tom, co si splní vše do školy. Šimon však trénovat potřebuje a dokonce kvůli tomu lže. Do dalšího konfliktu se dostane při odjezdu na lyžák, protože notebook si podle školních pravidel s sebou vzít nesmí. Gábina má nemocnou kolegyni a všechnu práci musí dělat i za ní. Jak se to odrazí na jejím zdraví?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Kristýna se naplno věnuje sobě a svým kurzům rodinných konstelací. Své babičky Marie se dokonce zeptá na velmi citlivé téma a ta se jí i Blance svěří s tím, že to ona šla kdysi na potrat. Vanda Kristýnu pozve nejdříve do kavárny, aby ji nabídla sestavení horoskopu. Ta souhlasí a jelikož se chce také udobřit s otcem, pozve ji Vanda poté k nim. Setkání dopadne dobře, poté co Kristýna odejde se však stane nečekaná věc. Za jakých okolností požádá Luděk Vandu o ruku?

Franta stále řeší, zda chce být s Bárou nebo se Skyler. Jenže to řeší po svém. Bojí se, že by někomu ublížil a nechce to udělat ani jedné z nich. Bára je podle něj poklad, ale když po víkendu s ní přijede domů, jen co odejde z bytu, volá Franta právě Skyler. Je nedostupná. Vydá se tedy přímo za ní. Podlehne opět pokušení? Nebo odolá? A čeho bude svědkem Anička?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Michal se zatím trápí se Žofkou. Ona to nemá doma jednoduché a na doučování k nim přijde úplně uplakaná. Má doma s mamkou peklo. Jenže to není jen tak. Po dalším incidentu se rozhodne, že už u mámy nechce být, sbalí si tašku a z domu odejde. Jenže táta je v zahraničí. Jak to celé vyřeší? Pomůže ji Michal? Rozhodně to bude další zajímavý týden.

Sledujete Ulici pravidelně? Díly jsou již v předstihu dostupné na Voyo.cz. Která dějová linka je podle vás nejzajímavější?

Čerpali jsme z voyo.nova.cz

Reklama