in

Ty nejlepší vtipy Štěpána Kozuba ve vyprodané O2 aréně! Tohle vás pobaví.

instagram.com instagram.com
Reklama

Dámy a pánové, jistě jste slyšeli o tom historickém momentu a nebo jste dokonce byli jeho součástí. Řeč je o naprosto první stand-up comedy show, která se kdy v O2 aréně konala a to hned dva dny po sobě! Představení KOZUB: BEZ URÁŽKY mělo opravdu velký úspěch a my se dnes spolu podíváme na ty nejlepší vtipy, která tam zazněly!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Štěpán Kozub (@stepankozub_official)

Pokud ještě náhodou neznáte českého Jima Carreyho, Štěpána Kozuba, tak vám jej ve zkratce představíme. Jedná se o velmi úspěšného a lidmi oblíbeného komika, herce, zpěváka a režiséra, působícího v Divadle Mír. Do paměti se nám však zapsal také díky improvizační show Tři tygři, jejichž film “Tři Tygři ve filmu: JACKPOT” bavil celé Česko!

 

@mubaaa8 #stepankozub #standup #o2arena ♬ původní zvuk – Mubaaa

Jeho humor je sice někdy až na jakési pomyslné hranici, ale i když se dostane za ni, dokáže to vždy podat takovým stylem, že se prostě nejde nesmát. Doslova se nezapomíná držet svého mota: “Bylo to moc? Ještě přidám.” 

@katamasnerova 🔥🔥#stepankozub#bezurazky#o2arena#fyp#foryou#trends#foryoupage ♬ původní zvuk – Káťa Masnerová

Na konci prosince si však Štěpán Kozub troufl na něco doposud nemyslitelného. Nejen že uspořádal svoji stand-up v O2 aréně, ale dokonce ji okamžitě vyprodal a to hned ve dvou dnech po sobě 28. a 29.12. Co k tomu dodat. Zájem lidí byl neskutečný a to takový, že i 30.12. uspořádal online vystoupení “živě z obýváku” pro ty, kteří nesehnali lístek.

@standa.spok Štěpán Kozub – Krtek na nudapláži #stepankozub #bezurazky #humor #nahranici #smichleci #tritygri #hlasky ♬ původní zvuk – standa.spok

Mohli jsme tak v jeho podání slyšet vtipy a příběhy, které už třeba známe, avšak i takové, které si sám vymyslel nebo je dokonce prožil. Obzvláště vyprávění o jeho setkání s různými fanoušky a jejich reakce opravdu stojí za to.

@stano.adkins2 #stepankozub #standup #standupcomedy #standupshow ♬ původní zvuk – Stano.adkins2

Štěpán se dokonce ani nebál chodit mezi svým publikem a napřímo s nimi interagovat. Komentoval například jejich vzhled či stav. Zazněly tak věty: “Ahoj, to jsou tvoje vlasy? Pěkné.”, “Ty jsi ale naj*baná”, “Točíš mě, jo? Autorská práva, jsi v h*jzlu!” A aby šokoval ještě více, tak jednu z divaček políbil

@krata_car Štěpán Kozub Stand Up show – bez urážky! Tak ty si úplně najebaná🤣 #stepankozub #kozub #standup #standupshow #tritygri #divadlomir #o2arena #stepankozubedits #komik ♬ původní zvuk – Kuba Kratochvíl

Jak jste mohli v krátkých videí sami vidět, oba dva dny určitě stály za to a o zábavu bylo královsky postaráno. Štěpán Kozub si tak může poblahopřát, protože dokázal něco, na co si netroufnou ani někteří jiní zpěváci, jejichž show je vždy na 100% podle nějakého scénáře, což se o show KOZUB: BEZ URÁŽKY vážně říci nedá.

Navíc Štěpán na svém Instagramu uvedl, že připravuje záznam celého večera. Tohle tak prozatím můžete brát jen jako naši menší ochutnávku a na slibovaný velký záznam se pak podíváme společně.

A co vy, dámy a pánové, byli jste na jedné z jeho show? Máte jeho humor rádi?

Tématem jsme se inspirovali z o2arena.cz a prahain.cz

Reklama