in

Příběh Terezy (28): Nechala jsem si potetovat intimní partie. Takový trapas jsem ještě nezažila.

pixabay.com
Reklama

Tereza vždy patřila k milovníkům tetování. Již od svých osmnácti let tak chodí pravidelně každý rok ke svému oblíbenému a velmi pohlednému tatérovi na nějakou tu malůvku. Nedávno se tak rozhodla pro další kousek do sbírky, který se však měl nacházet na poněkud intimnějším místě. Kdyby však věděla, co za velký trapas ji čeká, tak by si tento odvážný nápad rozmyslela. 

To je ale nápad…

Blížila se opět zima a tak jsem se rozhodla objednat ke svému tatérovi. Přeci jen jsem mohla využít zimní svátky k tomu, aby se vše krásně a bez problémů zahojilo. Vybrala jsem si totiž takový motiv a umístění, že bych musela do práce chodit naostro a nejlépe úplně bez kalhot…

Ano, rozhodla jsem se potetovat tam dole! Vybrala jsem si lineární skicu antických bohyní, která bude začínat pod pravým prsem a končit až pomalu na stydké kosti. Tatér tento nápad opravdu krásně zpracoval a i když jsem se už jen při představě styděla, nechtěla jsem z toho vycouvat a domluvili jsme si datum.

Donaha.

Dojela jsem do tetovacího studia, kde mě přivítal s úsměvem Daniel. Už si na mě chystal lehátko, barvy, strojek a tak dále. Vyzval mě, abych se šla vysvléknout za paraván, kde už jsem měla nachystanou nějakou látku a větší speciální nálepky na překrytí intimních partií.

Na lehátko jsem si lehla jen v podprsence a s nalepenou látkou zakrývající klín tak, aby zamaskovala opravdu jen to nejnutnější. Vzápětí už ke mě přišel usmívající se Daniel a já cítila, jak rudnu. Dala jsem si proto jako vždycky do uší sluchátka, zavřela oči a snažila se uklidnit se rozbouřené hormony.

pixabay.com

Už?

Jelikož partnera nemám už nějakou tu dobu, bylo pro mě velmi těžké donutit své tělo, aby na jeho doteky přestalo reagovat. Motýlky v břiše sice neviděl, ale tu husí kůži přehlédnout nemohl. Naštěstí mi bolest z tetování zdatně pomáhal držet své fantazie na uzdě. Kdybych věděla, že je to na boku tak bolestivé, asi bych do toho ani nešla.

Postupem času jeho ruce klouzaly po mém těle níž a níž, až se při práci dostal do mého klína. Bolest, která se až do teď zdála být nesnesitelná, se však najednou změnila. V ten moment jsem nevěděla, co mám dělat. Cítila jsem totiž to, co se vám má za normálních okolností stát jen při úspěšných postelových hrátkách!

Už!

Rychle jsem proto zvedla hlavu s nápadem, že když se začnu zajímat o něco jiného, tak ten pocit odezní. Mýlila jsem se,…. Jak jsem uviděla Daniela sklánějícího se nad mým odhaleným tělem, stouplo ve mě vzrušení natolik, že jsem se v ten moment udělala!

Překvapený Daniel na mě koukal s otevřenou pusou. Můj podbřišek sebou cukal a já, i když jsem se snažila nedat nic najevo, jsem ze sebe vydala tiché avšak zasténání. Takhle trapně mi ještě v životě nikdy nebylo…

Takový trapas…

Asi po deseti minutách, co jsem tam v tichu a rudá jako rajče ještě musela ležet, řekl Daniel, že má hotovo a můžu se jít obléct. Celá tato situace však díky okolnostem vyzněla tak dvojsmyslně, že se mi vůbec neulevilo, že už můžu odejít.

Ani nevím jak rychle jsem to zvládla, ale už jsem stála venku před salonem a doslova chvátala ke svému autu. Upřímně nevím, co mám teď dělat. Byl to můj nejoblíbenější tatér, ale mám obavy, že už se na něj nikdy nedokážu ani podívat.

Reklama