in

Dnešní dávka roztomilosti! 10+ fotek, které vám zlepší náladu.

reddit.com reddit.com
Reklama

Co si představíte, když se řekne slovo “roztomilost”? Pravděpodobně to budou zvířata, případně malé děti. Právě tyto dvě skupiny nejčastěji v lidech vzbuzují tyto pocity a například svého domácího mazlíčka či své malé dítě vnímá většina lidí (mimo jiné) jako roztomilé. Jinak to nebude ani u následujících fotek, uvidíte několik fotek zvířat, dětí a také pár jejich výtvorů, všechny však mají společnou tu roztomilost a všechny vám vykouzlí úsměv na tváři!

1. Dnešní oslava narozeniny.

Můj pejsek dnes slavil narozeniny, tak jsem si řekl, že by si zasloužil oslavu se vším všudy. Co myslíte, povedlo se mi to?

2. Únava z deště a Disneylandu.

Byli jsme s naší malou dcerkou v Disneylandu. Ten jí však zřejmě unavil natolik, až mi usnula na ramenou. Ani ten déšť jí v tu chvíli nevadil.

3. Oběma se jim určitě dobře spí.

Není nic roztomilejšího, než kombinace dětí a zvířat. Konkrétně tito dva vypadají, že se jím spolu spí opravdu hezky a nepotřebují nic měnit.

4. Aby se cítila lépe.

V našem případě jsou pes a kočka nerozluční kamarádi. Na tomto obrázku můžete vidět, jak kočka dává pusu fence po úraze, aby se cítila lépe.

5. Koukají na Mickeyho.

Kdo z vás měl jako malý rád Mickeyho? Nejspíš většina, stejně jako tato holčička. Jak je však vidět, tak se tento animák nejspíš zalíbil i psovi.

Reklama

6. Jsem cool?

Jojo, ve slunečních brýlích je každý mnohem větší frajer. U tohoto malého klučina to platí dvojnásob, protože je prostě cool!

7. Asi mu voní.

Některé druhy květin nám voní. Jak je však vidět, nejspíš voní i psům, konkrétně na tomto je vidět, jak si to užívá.

8. Jen jsem koukal na videa.

Jen jsem si tak v klidu prohlížel různá videa na YouTube, když se můj pes však rozhodl, že chce pozornost. To je pak hned jasné, co je přednější.

9. Jako malý jsem dal tento list mámě.

Je to již několik let, co zemřela, nicméně na ní nikdy nezapomenu a tento list se vzkazem, že jí miluji, si budu uchovávat navždy.

10. Psí meditace?

Lidé často meditují za účelem uklidnění se či za jinými terapeutickými účely, ale že by i psi meditovali? No, kdo ví, možná také nějaký takový druh terapie provozují.

11. Čistila se, až usnula.

Jak víte, kočky si často čistí svoje břicho olizováním. Tuto kočku to však unavilo natolik, že u toho usnula, navíc to bylo zrovna v páníčkově náruči.

12. Tohle byste asi nečekali!

Normálně byste na takovém veřejném záhonku čekali spíše ceduli, která upozorňuje kolemjdoucí, aby netrhali a neničily kytky. Na tomto se však dozvíte, že si nějakou můžete utrhnout a dát jí někomu, koho milujete.

 

Děti a zvířata zkrátka nikdy nezklamou. I když nás někdy mohou trochu vytočit tím, co udělají, tak si stejně nakonec uvědomíme, jak moc je máme rádi a že se na ně za to vlastně ani nemůžeme zlobit!

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama