in

Číslo jedna na Netflixu? Wednesday převálcovala i Strange Things!

facebook.com
Reklama

Jak už to tak bývá, všechno je jen dočasné. Stejně tak, jako se mění trendy v módě nebo žebříček trendů na YouTube, tak se mění i nejsledovanější seriály na Netflixu. Ještě do nedávna vedl seriál Strange Things nebo například Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera, avšak opět tu máme novinku, které všechno převálcovala!

Wednesday. Seriál zaměřený na Wednesday Addamsovou, kterou její matka Morticia a otec Gomez Addams poslali na akademii Nikdyvíc (Nevermore), aby si užila ta pravá studentská léta, na která sami velmi rádi vzpomínají. Místo toho se však dostane do víru tak podivných událostí, že se sama chopí vyšetřování okolo podivného monstra a vraždy, která neblaze ovlivňuje i její rodinu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Netflix US (@netflix)

Seriál mé celkem 8 dílů, kdy každý má v průměru od 46 do 57 minut, což celkem tvoří úctyhodných 6 hodin a 32 minut hororové i sarkasticky vtipné podívané. Obzvláště fanoušci tvorby Tima Burtona si přijdou na své, protože právě on tento velmi úspěšný seriál režíroval.

Abyste pochopili, jak moc je tato novinka úspěšná, tak teprve během prvního týdne od jejího vydání se dostala na první příčku v počtu hodin sledování. Šlo o neuvěřitelných 341 milionů hodin a jedná se tak o rekord pro anglicky mluvený seriál! Pro zajímavost, na druhém místě se v tomto žebříčku nachází 4 řada Strange Things s 335 miliony hodin sledování.

Kdybychom však nebrali v potaz pouze kategorii anglicky mluvící seriály, tak by se stal naprostým a bezkonkurenčním vítězem seriál Hra na oliheň s téměř 572 miliony hodin sledování.

Pokud tedy stále váháte, jestli si tuto novinku pustit či ne, tak rozhodně neváhejte. Chcete-li zažít hororovou sarkastickou podívanou, tak tohle je jasná volba. A pokud jste již Wednesday viděli, jak se vám líbila?

Tématem jsme se inspirovali z newstream.cz a svetohled.cz

Reklama