in

“Boomer” názory? Top 10 věcí, na kterých se i tak spousta lidí shodne!

pixabay.com
Reklama

Každý z nás má jiný pohled na svět, jiné názory, jiné chování a tak dále. I tak se ale najdou takové aspekty v lidském životě, ve kterých se překvapivě nakonec shodou i ti, kteří by nedokázali ani společně vybrat film na večer. A přesně na takové “boomer” diskutované názory se dnes spolu podíváme.

1. Pouštění hudby na veřejnosti.

Když jste na veřejném místě, měli byste respektovat ostatní lidi a neměli byste je nijak rušit. Například nepřehrávání hudby na telefonu bez sluchátek v hromadné dopravě nebo v restauraci? To snad ne…

pixabay.com

2. Být na telefonu, když jste s přáteli.

Když chcete s někým trávit čas, měli byste odložit telefon. Je to neuvěřitelně iritující a neuctivé, když jste neustále na telefonu a ve skutečnosti jim nedáváte veškerou svoji pozornost.

pixabay.com

3. Robot místo operátora.

Chceme moc, když chceme lidského operátora, když se obrátíme na zákaznický servis? Nechceme automatického operátora nebo chatovacího robota… Chceme skutečnou pomoc.

pixabay.com

4. Spotřebiče s Wi-Fi.

Nepotřebujeme si vše připojovat k internetu a řídit to přes aplikaci. Například lednička má prostě jen vydržet chladná a nechápeme, proč by měla být připojena k internetu.

pixabay.com

5. Malá výdrž spotřebičů a technologie.

Novodobé spotřebiče a technologie by měly vydržet minimálně 10 let. Všichni  máme být šetrní k životnímu prostředí, ale přitom měníme iPhone pomalu každý rok…

pixabay.com
Reklama

6. Online nabídka.

Nechceme žádné aplikace, abychom si mohli v restauraci přečíst denní nabídku.

pixabay.com

7. Nedívání se kolem sebe.

Pokud jdete po přeplněném chodníku, nebuďte na telefonu. Povinností ostatních lidí není se vám vyhýbat. Mějte vždy nějaké to povědomí o svém okolí.

pixabay.com

8. Tlačítka v autech.

Funkce v autech by měly být na tlačítka. Nikdo nemá za jízdy čas procházet různé obrazovkami, aby našel, co hledá.

pixabay.com

9. Neustálá dokumentace všeho.

Nemusíme dokumentovat naprosto všechno, co děláme, no ne? A ani to nemusíme hned zveřejňovat na své sociální sítě. Někdy je lepší prostě žít okamžikem a užívat si jej.

pixabay.com

10. Všudypřítomná registrace a předplatné.

Nepotřebujeme na všechno předplatné a ani registraci. Nechceme všude uvádět své telefonní číslo nebo e-mail.

pixabay.com

Nevíme jak vy, ale i když jsme se za boomery nikdy nepovažovali, ta nyní to začínáme zvažovat, protože souhlasíme s naprosto každým bodem v dnešním článku. A co vy? S kolika věcmi souhlasíte?

Čerpali jsme z boredpanda.com

Reklama