in

Výherce Like house 2 na stole chirurgů? Tohle si na sobě nechal vylepšit!

instagram.com instagram.com
Reklama

Reality show Like House 2, která se stejně jako její první řada těšila oblibě hlavně mezi dnešními teenagery, má již měsíc a půl svého výherce. Tím se stal Tadeáš Kuběnka, který rozhodně věděl, jak lidi zaujmout. A jak můžeme vidět, pokračuje v tom i nadále.

Do povědomí diváků se na první pohled dostal hlavně díky svému velice extravagantnímu vzhledu. Jak jsme ale mohli hned po pár prvních dílech Like House zjistit, jeho kouzlo osobnosti nespočívá jen ve výrazném líčení a odvážném oblékání. Fanoušky si získal i díky své velké upřímnosti, která se v showbyznysu opravdu jen tak nevidí, a za pomocí svého neotřelého smyslu pro humor, který jeho celkovou personu skvěle podkresluje.

Jak všichni víme, díky reality show mu vzrostly nejenom čísla sledujících, ale i zůstatek na bankovním účtu, protože jako výherce obdržel rovný půl milion korun. V několika rozhovorech uvedl, že přesně ví, na co výhru použije. Konkrétně zmiňoval nové projekty, do kterých se hodlá pustit a také velké bohémské party. Na co ale dále svoji výhru použil?

V jednom z dílů, kdy měli soutěžící mluvit o tom, co se jim na sobě nelíbí, mluvil Tadeáš hned o více partiích, které by na sobě chtěl zlepšit. Jedna z nich pro něj ale byla očividně jasnou prioritou, protože ji zmínil i v rozhovoru s FTV Prima ještě před tím, než věděl, že celou tuto soutěž vyhraje.

Tehdy na otázku „Jaký nejšílenější drb si o sobě slyšel?”, odpověděl, že měl mít svůj první botox údajně již v 15 letech. Toto tvrzení samozřejmě hned popírá, ale doplňuje jej o informaci, že si nechá nový nos udělat hned, jak se dostane ven z vily. A nyní je to tu!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tadeáš Kuběnka (@kralovnatadeas)

Jak můžeme vidět, Tadeáš opravdu svému slovu o novém nosu dostál! Nyní nám už nezbývá nic jiného, než jen počkat, až sundá obvazy, abychom se mohli jeho novou chloubou na obličeji pokochat.

Doufáme, že hojení bude probíhat bez komplikací a jsme upřímně zvědaví, co dalšího na sobě plánuje změnit. 

A jaký je váš názor na Tadeáše?

Reklama