in

Vítězka Miss Czech Republic 2023: arogantní a nesympatická?

instagram.cominstagram.com
Reklama

Ve finále Miss Czech Republic se na pátém místě umístila jednadvacetiletá Anna Benešová, která bude Česko reprezentovat na světové soutěži Miss Intercontinental. Její umístění vzbudilo velký rozruch na sociálních sítích, kde o ní nekolují zrovna lichotivé komentáře. O vítězce rozhodla porota, ale tuhle volbu hodně lidí nechápe. Někteří ji dokonce označují za absolutní zklamání.

Každý z nás má jiný vkus a názor na krásu, takže se nemůžeme nikdy shodnout úplně všichni. Diskutujícím na sítích se však hlavně nelíbilo to, že podle nich Anna zvítězila na úkor mnohem půvabnějších dívek. Lidem je nesympatická, její vystupování bylo arogantní a údajně nemá moc dobrou angličtinu. Ta je však na světové soutěži víc než potřeba.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Benešová (@ani.benesova)

„Vítězky výborné, jen mi tam nesedí Anna. Fakt by mě zajímalo, co v této slečně porota vidí, když jí dali šanci,“ komentovali lidé v diskusích. „Také to nechápu. Žádná zaujatost, sleduji to roky a myslela jsem si, že naše Miss je fér, ale tohle je pro mě absolutní zklamání. Zajímal by mě důvod. Holky tam dřely úplně jinak. Nechápu, jedno obrovské zklamání,“ hemžilo se to na Instagramu Miss negativními komentáři.

Nic však není tak horké jak se uvaří. Prezidentka Miss Czech Republic Taťána Makarenko Annu Benešovou hájila. „Každá z dívek je osobnost a Anna má svoji osobnost, která je někomu sympatická, a u někoho má naopak menší sympatie. To neznamená, že nemá své místo mezi vítězkami,“ objasnila později. Také špatnou angličtinu Benešové šéfka Miss odmítá. Rozhodně by prý na světovou soutěž neposlala někoho bez znalostí jazyka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Benešová (@ani.benesova)

Porota nehodnotí jen krásu ale více věcí najednou, které bere v potaz. „Anna potenciál má, krásu také. Charakter má osobitý a členové poroty se rozhodli, že má co nabídnout, čas vždy ukáže, jaké vítězky se chytnou jako modelky nebo známé osobnosti,“ dodala Makarenko.

I samotná Anna byla podle svých slov umístěním překvapena, ale to říká po vyhlášení spousta dívek. Nervozita u ní rozhodně hraje velkou roli, ale aroganci odmítá. Působí tak prý jen na první pohled, ale ukázala i to, že se umí smát.

A jaké další dívky se zúčastní světových soutěží? Titul Miss Czech Republic si odnesla Justýna Zedníková, jež pojede na Miss World. Českou Miss Grand International se stala Sophia Maria Osako, Českou Miss Supranational pak Marie Jedličková a Českou Miss International Dominika Němečková.

Přejeme mnoho dalších úspěchů!

Čerpali jsme z super.cz

Reklama