in

Žijí jako jedna osoba? Identická dvojčata našla společného partnera a nyní hledají práci!

instagram.com
Reklama

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to asi mohlo být, kdybyste měli identické dvojče? Střídali byste se v chození do práce, vyslali byste jej na rande, na které se vám nechce nebo by za vás zkoušelo oblečení a vy tak mohli bez námahy vidět, jestli vám sluší nebo ne. Avšak chtěli byste žít jako jedna osoba úplně ve všech směrech?

Ať už jste o nich slyšeli nebo ne, nejidentičtější dvojčata planety se chtějí sblížit tak moc, jak jen to je možné. Nejen, že mají jednoho stejného partnera, sesynchronizovali si těhotenství, společně se sprchují i líčí, ale nyní chtějí získat i úplně stejnou společnou práci.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)

“Potřebujeme najít zaměstnavatele, který porozumí našemu poutu, který přijme to, kým jsme, a který pochopí způsob, jakým pracujeme,” řekly dvojčata. “Zadání zvládneme, jsme tvrdě pracující dívky… prostě jen přicházíme jako balíček a týmová práce je pro nás vším. Fungujeme dobře jako tým. Nepracujeme odděleně, máme potvrzení od lékaře,.. nemůžeme být od sebe,” vysvětlily dámy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)

“Sprchujeme se spolu, líčíme se, chodíme spát ve stejnou dobu, jíme spolu, máme spolu hlad, všechno je stejné,” popisují. “Mohlo by to znít jako posedlost, ale takhle chceme žít náš život,.. žijeme jako jedna osoba.”

Dokonce to všechno dotáhli do takového detailu v podobnosti, že utratili přes 5,3 milionů korun, aby doslova byli k nerozeznání. A co říkáte na jejich šílený způsob života vy? Dokázali byste si něco takového byť jen představit?

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama