in

Survivor: Johanka má vážný zdravotní problém!

instagram.com
Reklama

Další díly oblíbené soutěže Survivor přináší opět zajímavé dění. Překvapení z kmenové rady v kmeni Hrdinů stále panuje. Nicméně většina kmene uznává, že imunita byla zahrána skvěle. Andree jako jedné z mála dochází, že Pepa nevolí úplně vhodný způsob hry. Volí bohužel jednodušší cestu, a sice vyházet původní alianci. Bohužel už neřeší, že si s sebou do sloučení vezme silné hráče. Již několikrát ve svém recupu Ondra řekl, že silné hráče je dobré si držet, pokud mi zařídí imunitu celého kmene. Ve chvíli, kdy kmen chodí na kmenové rady, by mnohem lepší taktika bylo silné hráče vyházet a nebrat je s sebou do sloučení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

První soutěž o odměnu byla opět o super zážitek. Výlet na čtyřkolkách po okolí ostrova byl jistě velmi lákavou nabídkou. K tomu bylo opět občerstvení v podobě pizzy a pití. V souboji bylo rozdělení na navigátora a dva “slepce”. Slepí členové museli najít míče a správně je dát do koše, to jim měl zjednodušit navigátor. Oba kmeny předvedli skvělý výkon. Navigování nešlo úplně dobře Martinovi a nešla mu dobře ani role slepce. Souboj nakonec vyhrál kmen Hrdinů a tak si opět mohli užít odměnu. Pizza pro každého a výlet na čtyřkolkách kmeni pozvedl náladu po neúspěšné kmenové radě. V kmeni Rebelů naopak panuje větší stres ohledně rozdělení jídla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Druhý souboj o odměnu byl silový a bojovalo se o sladkou odměnu společně s hovorem od nejbližších. I přesto, že se kmen Rebelů vážně snažil, v silové soutěži je opět kmen Hrdinů. Skutečnou hrdinkou ale byla Johanka, která dokázala přede všemi přiznat svůj zdravotní, velmi intimní problém. Má totiž problémy s inkontinencí a v této soutěži ji tento problém opravdu velmi nepříjemně dohnal. Od všech se ale Johanka dočkala pochopení a uznání, že souboj vůbec zvládla. Je dobře, že otevřela toto téma, protože tento problém trápí jistě mnoho žen a není za co se stydět. I Ondra před Johankou smekl klobouk, protože to takhle skvěle zvládla a zároveň dokázala svůj intimní problém přiznat, i když to pro ni muselo být velmi nepříjemné.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Odměna pro Hrdiny byla jistě opět velkým povzbuzením. Především telefonáty s blízkými jsou pro odloučené členy velkým hnacím motorem. Nepříjemnou zprávu z domova dostal Pepa. Během hovoru s jeho babičkou se dozvěděl, že mu zemřel dědeček. Toto jistě nebylo příjemné zjištění, ale Pepa se dočkal opory od celého kmene a mohl tak alespoň trošku citlivě tuto smutnou chvilku prožít. Náročný hovor měla i Karolína, která doufá, že se její bratr usmíří s mamkou, protože díky tomu, že jsou rozhádaní, nebyla maminka přítomna u hovoru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo official (@voyo.sk)

V kmeni Rebelů se stále řeší nedostatek jídla. A celkem jsou i překvapeni chováním Tomáše. Tomáš se začal chovat vůči svému původnímu kmeni celkem zle, až agresivně. Např. když veřejně prohlašuje, že nechápe, jak je možné, že soupeři mohli vyhrát, nebo když při vítězství silového souboje Johanka ležela na zemi a on z plných plic zakřičel “nazdar!” Sice i v kmeni Rebelů se dost neomaleně chová Martin, ale Tomášovo chování je velmi nesportovní. Během souboje našla Žaneta výhodu na kmenovou radu a sice výhodu dvojího hlasování a sebrání hlasu někomu jinému.

Inspirovali jsme se na Voyo

Reklama