in

Survivor! Informace ze zákulisí.

instagram.com
Reklama

V minulém týdnu jsme mohli vidět, že vypadl další soutěžící a sice Filip. Dostal se do duelu s Karolínou i když původně měl jít s Andreou. Andrea ale na kmenové radě použila skrytou imunitu. Bohužel logická posunovačka Filipovi příliš nešla a tak byl dalším soutěžícím, který se nedožil sloučení. Filip na svém YouTube kanále zveřejnil video, kde popisuje svůj pobyt na ostrově.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený PETR HAVRÁNEK (@petr_havranek)

Nepopisuje ale jen svůj pobyt a pohled, ale prozrazuje také spoustu informací ze zákulisí, které zajímají jistě spousty fanoušků. Dle Filipa, je celý Survivor spíš takový umělý, protože kamery dorazí pouze v určitých chvílích a říkají soutěžícím o čem se mají bavit a podobně. Např. uvedl situaci, kdy se třeba baví s kamarádem o něčem zajímavém a několik hodin na to přijdou s kamerami s tím, aby se o tom bavili znovu na kameru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Andrea Bezděková (@andreabezdekova)

Také dle Filipa produkce velkou spoustu informací prostříhá, takže pro nás jako pro diváky, může spousta věcí být nepochopitelná. Mnoho informací také diváci zjistí v bonusech Novy, které ale ne každý sleduje. Filip pro diváky spíše vypadal tak, že nic v soutěži nedělal ani s ničím nepomáhal. Realita však byla jiná, jen nebyla ukázána očím diváků.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kateřina Klinderová (@kundosaki_)

Nutno podotknout, že tyto situace jsou samozřejmě součástí každé reality show. Věděli jste například, že pokud soutěžící chytí rybu, ale není to natočené, musí se činnost opakovat? Filip popisuje situaci s Vaškem, kdy chytil rybu a měl z ní radost. Načež produkce přišla a chtěla scénku “těšení” zahrát znovu.

Filip se také vyjádřil k genderovému pravidlu, které se mu velmi nelíbí. Jak funguje pravidlo, se Filip od produkce dozvěděl až 45. den. Nicméně oznámení pravidla až po polovině soutěže změnilo samozřejmě celou hru. Pokud by byli soutěžící informování od začátku, hra by vypadala úplně jinak. Pravidlo totiž funguje tak, že pokud převažují 2 z jednoho pohlaví, má automaticky druhé pohlaví imunitu. Toto pravidlo sklízí velkou vlnu kritiky, protože vede muže k vyhazování mužů a ženy k vyhazování žen. A jaký názor na genderové pravidlo máte vy?

Inspirovali jsme se na voyo

Reklama