in

Survivor! Skrytá imunita ve hře.

instagram.com
Reklama

Pozitivní energie v kmeni Rebelů od telefonátu z domova stále pokračuje. Kmen Hrdinů má momentálně za sebou nějaké prohry a tak potřebují novou taktiku a chtějí kmenovou imunitu vyhrát. Telefonát Kulhyho s přítelkyní Laurou velmi pozvedl a tak začal více hrát sociální hru. I Adam již začal trochu více taktizovat. Jak dopadne kmenová imunita a kdo udělá velký zvrat na kmenové radě?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Souboj o kmenovou imunitu byl opět velmi náročný. A nakonec opět kmenovou Imunitu vyhráli v čele s Kristiánem opět Rebelové. Souboj o individuální imunitu byl tentokrát náročný na paměť. Soutěžící si museli zapamatovat pozice ohýnků na hrací desce. Individuální imunitu nakonec vyhrál Matěj s počtem 13bodů. V této kmenové radě neplatí genderové pravidlo, takže jsou v ohrožení i ženy v kmeni.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Kmenová rada probíhala ihned po soutěži o individuální imunitu. Soutěžící tedy neměli mnoho času na probírání strategie, jak kmenová rada proběhne. Kmen Rebelů je spokojený, že se po druhé vyhnuli kmenové radě. Jediný kdo je z toho trochu smutný je Žaneta, která má v kmeni hrdinů své spojence do sloučení. Oslabuje se tím její fungování do budoucna. Kmen Hrdinů si uvědomuje svoji chybu na soutěži o imunitu, ale i tak jsou rádi, že individuální imunitu nevyhrála Andrea, kterou mají v plánu dát do duelu. O jejím vlastnictví skryté imunity zbytek kmenu zatím neví.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Na kmenové radě, to nejdříve vypadá, že je vše jasně dané. Do duelu dle úvah převažující aliance by měli nastoupit Andrea a Filip. Nicméně nikdo z kmene nečekal, že během hlasování vytáhne Andrea skrytou imunitu a tím se nebudou hlasy počítat. Pro převažující alianci to bylo, i dle výrazů soutěžících, velmi překvapující. Jejich plán byl totiž velmi razantně narušen a bylo jasné, že už není čas domluvit se na plánu novém.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo official (@voyo.sk)

Andrea během hlasování získala 4 hlasy, takže skrytá imunita ji zachránila od jistého duelu. Nakonec kmen odhlasoval Filipa, který byl v duelu již předchozí týden. Matěj zvolil jako druhou do duelu Karolínu. Duel v duchu náročné posunovačky vyhrála s přehledem Karolína, která se dokázala uklidnit a koncentrovat. Filip tedy hru opouští. Volba Karolíny do duelu, nebyla asi úplně taktická, protože pokud by vypadla ona, znovu by na další kmenové radě platilo genderové pravidlo.

Inspirovali jsme se na voyo 

Reklama